2777
2789
عنوان

دید و بازدید عید؟؟؟

309 بازدید | 24 پست

بچه های سه سالتونو دید و بازدید عید با خودتون. میبرین یانه؟؟ماهرسال دوسه روزاول عیدو حتما میریم دید و بازدید عید خونه بزرگترها از روز چهارم به بعد میریم مسافرت پارسال چون کوچیک بود نبردمش گذاشتم پیش مامانم خودم باهمسرم رفتم چون نوپابود ومسلما شلوغ می کرد اگه میبردمش خودم اذیت ومعذب میشدم حالا شما بگین بچه هاتونو دید و بازدید عید همراه خودتون میبرین یانه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا ببرید بچه تونو

صاحب خونه ای که نتونه ۵ دقیقه بچه مهمونشو تحمل کنه همون بهتر که دید و بازدید نشه

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

دختر من هنوز دنیا نیومده ولی خب هیچوقت دست کسی نمیسپارمش هم خودم دوس ندارم بچمو به کسی بسپارم. هم اینکه دوست ندارم مامانمو اذیت کنم غیر از مامانمم کسی رو ندارم که مورد اعتماد باشه مسلما هر جا برم با خودم میبرم

وا ببرید بچه تونو صاحب خونه ای که نتونه ۵ دقیقه بچه مهمونشو تحمل کنه همون بهتر که دید و بازدید نشه

آخه صابخونه که مثلا چیزی نمیگه عزیزم اما من خودم معذب میشم به همه چی کارداره پسرم تامیزهفت سین ودکوریهای خونه

من هرجا برم با خودم میبرمش ک چی نبریش اخه 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
آخه صابخونه که مثلا چیزی نمیگه عزیزم اما من خودم معذب میشم به همه چی کارداره پسرم تامیزهفت سین ودکور ...

اسم روشه بچه .همه بچهوها همینطورا

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))

از روزی که به دنیا اومد همجا بردمش

حتما ببر وگرنه بچه عادت میکنه بزرگ که بشه بخوای مسافرتی مهمونی جایی بری بچه اذیت میشه احساس خستگی میکنه

من 40روزش نبود رفتیم مسافرت شمال سر دوماهگی بردم مسافرت باز الان هرجا بخوام برم اصلا اذیت نمیکنه چون عادت داره

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید