2777
2789

بعضیا زورشون به خواهرشوهر و مادر شوهر و جاری نمیرسه 

بعد یا میان تو نی نی سایت سر کاربرا عقدشونو خالی میکنن

تا تو مهمونیا سر طفل معصوما

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول من خودمم با دعوا و ... مخالفم، اما بچه ای که ادب نداره و باهاش با مهربونی صحبت کنی متوجه نشه و ...

من بودم این حرف رو نشنیده میگرفتم از بچه ۸ ساله احتمالا حسودی کرده دفه بعد براش یه چیز کوچیک میخریدم میگقتم از طرف نی نی برای تو تا باهم دوست بشین

بعد جالبه وقتی میگیم ازدواج و بچه دار شدن در سن پایین درست نیست..میگن بستگی به بلوغ فکری دار...

الان واقعا اینا که نمیدونن یه دختر ۸ ساله واقعا دنیاش با بزرگترا فرق داره،احساساتشو بدون فکر بیان میکنه.و باید با بچه با محبت و‌ارامش رفتار کرد.به بلوغ فکری رسیدن؟؟

ما که گربه نیستیم کسی نزدیک بچمون شد چنگش بندازییم یکی از تفاوتهای ما با سایر مخلوقات قدرت تکلم .است ...

احسنت.....همه به بچه هاشون تعصب دارن پس همه با چنگ و دندان منتظر باشن کسی نگاه چپ کرد..یک دو سه حمله....انگار حیات وحشه .  البته با این فرمون بریم باید این نام و برا خودمون به پبت برسونیم

پسرخواهرشوهرمن منوخیلی دوست داره من حامله بودم میگفت من ازپسرت بدم میاد باهاش قهرم من باهاش بازی میکردم براش وسایل میخریدم میگفتم پسرم گفت برات بخرم واقعا بعضیا چطوری دلشون میاد 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
قبول من خودمم با دعوا و ... مخالفم، اما بچه ای که ادب نداره و باهاش با مهربونی صحبت کنی متوجه نشه و ...

عزیزم چندبار تکرار کردی خواهر گلم. بچه ی بی ادب. درسته بی ادب بوده. اما ادب رو از بزرگتر یاد میگیره هیچ بجه ای تو اون سن قدرت تمیز و تشخیص نداره . مشکل پدر و مادرش هست . حتی مشکل اونا هم شاید توی این مورد خاص نیست . یه حسادت بچه گانه بوده . من اگر بودم و حرفی هم داشتم یه گوشه به پدر و مادرش دوستانه میگفتم .میگفتم یه کم حواستون باشه رفتارش ناراحت کننده است. حالا من زن عموم فدای سرتون . اما مواظب باشید به بقیه و غریبه ها نگه.

تمام

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

باید بزنی لهش کنی بی برو برگرد..بعد اونم یاد میگیره که بهترین کار زدنه ..همین چرخه ادامه پیدا میکنه

من احتمال میدم اون خانم افغانی بودن چون هی میگفت تو ایران اینجوری و اونجوری بعدم یه جا گفت ما دختر 1 ...

عزیزم  تو همین ایرانم دختر ده ساله شوهر میدن  با بچه ها خیلی بد برخورد میکنن ربطی به کشور نداره  چرا بعضیا تا یه کاره بدی میبینن

سریع میندازن گردن فرهنگ بقیه خودشون خوبن و فرشته 

حتما میخای بگی قاتل بنیتا واهورا و اتنا  افغان بودن  واقعا متاسفم 

خداجونم تو دل هیچ مادری غم نباشه ...

فقط باید بچه رو نوازش میکرد و میگفت اما نی نی من تو رو خیلی دوست داره.. واقعا این رفتاری که میگید انجام داده خییلی بچه گانه و خنده دار بوده و معلومه بنده خدا دلش پر بوده نا خواسته سر بچه خالی کرده. بعد هم برای اینکه وجدانشو آروم کنه اومده اینجا تاپیک زده دو تا تایید بگیره خیالش راحت بشه

جواب سوالتون در یک کلمه خلاصه میشه«بچه»

چرا یه بزرگتر جوری رفتار کن که یه بچه بخواد باهاش لج کن؟؟

من و جاریم..رو مثال میزنم.

جاریم جوری رفتار کرده که بچه های خواهر شوهرم باهاش لجن...حرف بزنه میگن دوست داریم ،اینجا خونه مامان بزرگمون .تو برو

ولی با من نمیگم دوستم دارن ،ولی هنووووووز کوچکترین بی احترامی یا حاضر جوابی نکردن.

چون این ما بزرگتراییم که تعیین میکنیم بچه ها باهامون چطور برخورد کنن.