2777
2789

تاپیکت رو قفل میکنی بعد هر دری وری دوست داری توش برا ادم ریپلای میکنی؟؟😂

بی فرهنگ تو اگه سوادو شعورت اندازه من بود که الان اینجور توهین نمیکردی

باید تاکید کنم که دم دختر خالت گرم که جنس و فامیلشو خوب شناخته😂

🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لینک پلیز

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
استارتر عزیزم من نمیدونم چی شده . فقط  به امضات دقت کن😙

عزیزم رفتم دارم بهش میگم که به فکر خودت باش،،،

ببین چیا میگه

هر کی رفت تو تاپیکش رو با بی ادبی اینجور کرد

🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹

والا پست شما هم که ریپلای شده خوندیم به نظر من جفتش در یک سطحه!

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
عزیزم رفتم دارم بهش میگم که به فکر خودت باش،،، ببین چیا میگه هر کی رفت تو تاپیکش رو با بی ادبی این ...

🤗

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))