mahi_ مدیر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 586 عنوان اهای غریبه اشنا که دختر خالت دلت رو شکسته | مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 113 پست تاپیکت رو قفل میکنی بعد هر دری وری دوست داری توش برا ادم ریپلای میکنی؟؟😂بی فرهنگ تو اگه سوادو شعورت اندازه من بود که الان اینجور توهین نمیکردیباید تاکید کنم که دم دختر خالت گرم که جنس و فامیلشو خوب شناخته😂 🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹 1396/11/13 | 10:33 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahi_ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 586 من. از مسأله شخصيم تاپيك نزدم من از دلخوريم بابت فُضولي ها و دخالت ديگران تاپيك زدم ...بسه اههه ... از اولم نگرفتمت کهالانم بسلامت...خوش گذشت 🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹
mahi_ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 586 چقدر کش میدین یه موضوع رو بابا بسه این چکاریه اخه دختر 10ساله که نیستین بعضی جاها دخترا زود ا ... والا بحث اصلا بچه نبود...خودش به این سمت سوقش داد 🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹
نازی_هستم عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 1169 شما اومدی از مسائل شخصیت تاپیک زدی،میگی دختر خالم و شوهرم و فلان و بیثار بعد انتظار داری کسی چیزی ه ... خودتون بهتر میدونید ولی بهتر نیست تاپیکتتونو قفل کنید؟من دو صفحه اول اون تاپیک رو خوندم سرم درد گرفت،اعصاب میخواد. "کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚
gharibashena عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 558 استاتر جان ب نظرم بهتر ادامه ندی و قفلش کنی آب تو هاون کوبیدنه منو ریپلای کرد من اینقدر حسابش نکردم ... تتو خفه شو لطفا
mahi_ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 586 استاتر جان ب نظرم بهتر ادامه ندی و قفلش کنی آب تو هاون کوبیدنه منو ریپلای کرد من اینقدر حسابش نکردم ... اوکیدیگه جوابی نمیدم منمواقعا که کباب شدم😏 🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹
mahi_ مدیر استارتر عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 586 تتو خفه شو لطفا بی ادبی بسهاه 🌷مثل یک معجزه اید،علت ایمان منید🌷همه هان و بله هستندوشما جان منید🌷(پسرام)🌹🌹
parnia89 عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 1202 این خانم با همه دعوا داشت.بعد هم میگفت لازم نکرده نظر بدی.بعدپز کار ودرآمدشو میداد.واقعا بعضیا از پشت نت هم ذاتشونو نشون میدن
___happy___girl___ عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 1455 انقدر فضای سایت بد شده دیگه من هیچ جا نظر نمیدم.استارتر توام برات تجربه شد اگه دیدی تو تاپیکی بهت توهین میشه فقط برو بیرون اعصاب خودتو بهم نریز زندگیمو جوری که دوست دارم میسازم
الی19890 عضویت: 1393/02/25 تعداد پست: 7996 اسنارتر شما هم خوشت میادا. قفلش کن دیگه. اصلا تاپیک زدن نداشت