2777
2789

باید دکتر تشخیص بده که کی قطع کنی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه این قرص عوارضی برات داشته؟

اره خشکی لبام و پوستم.ادمو افسرده میکنه و عصبی.من اصن یدونه جوشم نداشتم یهو صورتم پر از جوش شد بعد رفتم دکتر واسم نوشت ۳ ماه خوردم پوستم صاف شد الان ۱۰ روزه قطع کردم دوباره دارم جوش میزنم میترسم باز برگرده پوستم 

اره خشکی لبام و پوستم.ادمو افسرده میکنه و عصبی.من اصن یدونه جوشم نداشتم یهو صورتم پر از جوش شد بعد ر ...

عزیزم ازمایش خون دادی پرولاکتینت و سطح هورمون تستوسترون و استروژن و آندروژنت رو دکتر چک کرده؟

لطفا دکتر زنان هم برو تا شکمت رو سونو کنه شاید کیست یا تنبلی تخمدان داشته باشی

سونوی کبد هم انجام بره

عزیزم ازمایش خون دادی پرولاکتینت و سطح هورمون تستوسترون و استروژن و آندروژنت رو دکتر چک کرده؟لطفا دک ...

آزمایشم دادم ینی بخدا ت بگو یه مشکل داشته باشم عالی بود ازمایشم نمیدونم چم شده