ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همین چند دیقه پیش یه متن خوندم در مورد مدیری میگفت قبلا مدیری از جنس ما بود تو طنزاش کارمند بود کتک میخورد از جنس ما بود و ما هی حس میکردیم خودمونیم و از کاراش لذت میبردیم بعد برنامه دور همی خیلی تغییر کرد لباس گرون پوشید رو مبل گرون نشست و شد رئیس از مردم و جامعه فاصله گرفت هم رنگ ما نبود اون موقع ها کنار ما بود انگار از ما بود ولی الان از بالا مارو نگاه میکنه و تو برنامه پامپ هم دیگه کاملا اثبات شد
تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️
منم دوست دارم ولی سر اغتشاشات دیگه دوسش ندارم که گفت دیگه یک فریم هم واسه جمهوری اسلامی نمیسازم برا تلوزیون بعد سریال شش ماهه هر شب داره پخش میشه سریال جدیدش
همین چند دیقه پیش یه متن خوندم در مورد مدیری میگفت قبلا مدیری از جنس ما بود تو طنزاش کارمند بود کتک ...
ما همچین حسی نگرفتیم رو مبل گرون نشست؟ مگه صندلیای قیاسی رو مدیری خریده؟ بعد یه نفر که تلاش کرده یه پولی عایدش شده چرا انقدر بهش میکوبید؟ یعنی همه باید بدبخت بیچاره باشن ما حال کنیم؟
ما همچین حسی نگرفتیم رو مبل گرون نشست؟ مگه صندلیای قیاسی رو مدیری خریده؟ بعد یه نفر که تلاش کرده یه ...
صندلی قیاسی رو نمیگم هنوز یا سنت خیلی کمه یا درکت کمه کلا متوجه متنی که نوشتم نشدی. خیلی کار داره. من چیزی هم به شما نمیگم فقط متوجه منظور متن نشدین. لطفا آستیناتو برای دعوا بالا نده
تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️