2777
2789
عنوان

چقدر دلم ی همسر خوب میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2706 بازدید | 142 پست
ازدواج همچین اش دهن سوزی نیست اینا فقط رویا فکر خیاله واقعیت یه چیز دیگه اس

دقیقا ازدواج نکنی خیلی بهتره من همیشه دعا میکنم اگر دختری ازدواج کمه لااقل با یه بی خانواده ازدواج نکنه بخصوص مادر و خواهرش کلا نباشن در دایره زندگی والا نابودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر خاله عمه از کجا سلیقه تو رو میخوان بدونن شما اشنا شو میرن خواستگاری‌.

اول مادر ندارم 

دوم خاله هام و مادربزرگم بعد فوت مادرم درست یک ماه بعد فوتش ازم شکایت کردن 

سوم تک فرزند هستم و تنها بزرگ زن من عمم هست که کلا عقیده ای به ازدواج نداره 

ببین عزیزم الهی بخت خوب و بلند گیرت بیاد ولی دعا کن مادر و خواهر نداشته باشه چون بخدا از حسادت میترک ...

عزیزم این چه حرفیه 

خانواده همسرم رو چشمای منو همسرم جا دارن همینطوری که من توقع دارم همسرم به خانوادم احترام بذاره منم به اونا احترام میذارم

باورکن عمیق تر ازین نمیتونم درخواستی کنم😂ولی کو

میادامیدداشته باش😬

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

تو خواستگاری بالاخره یک زن باید حضور داشته باسه چجوری جور کتم؟؟

اونموقع فرق داره عزیز اون دیگه خاستگاریه 

شما خودتم میتونی انتخاب کنی حق انتخاب داری مثلا از دختری خوشت اومد پیشقدم شو سعی کن باهاش حرف بزنی و بهش پیشنهاد بدع

من برای زن گرفتم خودم باید برای خودم بگردم اگر مادر یا خاله و عمه دلسوز و خوبی داشتم تا الان ازدواج ...

خب شما بهشون گفتید قصد ازدواج دارید که براتون دنبال کیس مناسب بگردن

خدارحمتشون کنهچرا شکایت اخه🤦🤦یعنی خودشون هم مجردن؟

مرسی . 

در حیطه سوال اول برای اموال

درحیطه عمه نه دختر ۳۶ ساله داره . کلا به ازدواج کاری نداره و پیش قدم نمیشه بارها گفته نه تو مراسم شرکت میکنم نه طرف مقابل به خونم راه میدم ( اینش اصلا مهم نیست )

مسئله اینکه شرایطشو داری اما کسی واسطه نمیشه اینش مهمه