2777
2789
عنوان

چقدر دلم ی همسر خوب میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2706 بازدید | 142 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ماهم دلمون زن میخواد

اگر میخوای زن بگیری بهت توصیه میکنم هرچه سریع تر از این سایت خارج شو و داخل سایتی که از هر ۱۰۰ نفر یه نفرم مرد شاید کاربرش نباشه خارج شو🤣🤣🤣🤣 والا خواهرانه دارم بهت می‌گم. هیچ زنی دوست نداره همسر آیندش تو همچین سایتی عضو باشه:/

دیگه از من گذشت عزیزم

نمی دونم چی بگم خودمم دیدم گاهی دخترای خیلی خوب ازدواج نکردن شاید زیادی حیف اید ولی از خدا واست بهترینا رو میخوام انشالله قسمت شما هم به زودی برسه 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
اگر میخوای زن بگیری بهت توصیه میکنم هرچه سریع تر از این سایت خارج شو و داخل سایتی که از هر ۱۰۰ نفر ی ...

این سایت دیگه فرق کرده مثل قبلا نیست قبلا مسائل جنسی و خانومانه و خیلی راحت میشد بیان کرد و خب اقایی عضو میشد هیت میدادن 

ولی متاسفانه خیلی تغییر کرده ۹۰ درصد کاربرا بچه ان

اگر میخوای زن بگیری بهت توصیه میکنم هرچه سریع تر از این سایت خارج شو و داخل سایتی که از هر ۱۰۰ نفر ی ...

من برای زن گرفتم خودم باید برای خودم بگردم اگر مادر یا خاله و عمه دلسوز و خوبی داشتم تا الان ازدواج کرده بودم اینجا میشه درد و دل کرد 

و این خوبه

اگه ازخداعمیقابخوای بهش میرسی مطمئن باش

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

منم میخوام بیشتر از هر زمان دیگه ایی احتیاج به همدم دارم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......