2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 65 پست
عزیزم...خیلی برات ناراحت شدم بشین باهاش حرف بزن منطقی اگر به جایی نرسیدید از مشاور کمک بگیر 

توخونه ام همش خیلی دوس دارم با ی مشاور حرف بزنم ولی شرایطش ندارم تنها سرگرمی من گوشیم که اونم با هزار غرغر شوهر 

خدایا شکرت ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخدا منم مثله تو بودم وای به مادرش گفتم مدام بهش زنگ میزدم یعنی انقدر  تو نخش میرفتم وقتی ...

آها یعنی سعی کنم حساس نباشم هی به خودم میگما ولی باز نمیتونم حالا تصمیم گرفتم بیخیال بشم پیش خودم میگم بزار انقدر بره تا خسته شه با بچت خودت سرگرم کن 

خدایا شکرت ...
توخونه ام همش خیلی دوس دارم با ی مشاور حرف بزنم ولی شرایطش ندارم تنها سرگرمی من گوشیم که اونم با هزا ...

از شوهرت بخواه که برای حل مشکلتون باهم برید پیش مشاور

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
آها یعنی سعی کنم حساس نباشم هی به خودم میگما ولی باز نمیتونم حالا تصمیم گرفتم بیخیال بشم پیش خودم می ...

دقیقا همین کارو بکن بابا خوبه تو بچه تو داری من چی بگم تک و تنها بودم تو خونه

خدا جونم کلی خسته ام کلی دلگیرم  برای بار سوم نینیم سقط شد وای که چقدر تنهام 😔😔😭😭.     ‌خدایا بازم شکر 😔                              خدایا نزار آرزو به دله شنیدنه کلمه مامان بشم خدایا شده برام آرزو بغل کردنه نینیم خدایا قسمتم کن🤲🤱🤰🏻👼🏻👶🏻
عزیزم توی این پنج سال بایه بچه باید جذبش میکردی حتما خیلی ساده ای. شوهرمنم مشروب میخوره ولی بهش اعت ...

آره مشروب خیلی حساس بودم ولی بعدعروسی گفتم بیار توخونه بشین بخور من حرفی ندارم فقط نرو بیرون بادوستات الان میاره بعضی وقتا مجبورم تحمل کنم تازه مزه هم براش میچینم میگم نره بادوستاش باز بهتره...آره سال اول میرفت بقول تو صبونش پیش مادرش ولی انقدر دعوا کردم تا الان میاد پیش خودم اونجا چیزی نمیخوره ولی جدیدا گیر داده به خونه خواهرش ولش کنی ۲۴ ساعت میره اونجا نمیدونم اونجا چ خبره 

خدایا شکرت ...
 دقیقا همین کارو بکن بابا خوبه تو بچه تو داری من چی بگم تک و تنها بودم تو خونه

آره خدای دخترم مونس برام .بمیرم برات منم اوایل ازدواج همینحوربودم زجه میزدم تنهایی کف خونه 

خدایا شکرت ...
امتحان کردم خوب میشه باهام بعد میفهمم باز پیچوندم رفته داغون میشما داغون از دروغ متنفرم 

بهش گیر نده

من تجربه دارم

شوهرم اوایل بخاطر کارش خیلی دیر میومد خونه من دیقه یه بار زنگ میزدم و به چیزی جز دعوا ختم نمیشد ازیه جایی به بعد دیگه زنگ نزدم ده شب خونست اگه کارش سخت نباشه

گیر نده بیخیال باش ودر عوض محبت کن مردا عین بچه ان کافیه قلقشونو پیدا کنی

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸
برای منم یه دعایی بکنید وزندگی من و استارتر درسته منم زندگیم داغونه ۹۸درصد دعواهای هرروزمون بخاطره خ ...

خیرنبینن خانواده های اینجوری .ان شالله مشکلت حل بشه گلم

خدایا شکرت ...
اوووووم...یادم نمیاد آها اینکه دلم تنگ میشه برا پدرومادرم شهرستان جورمیکن میبرم همین 

گلم اخه چرا بچه دارشدی؟چراادامه تحصیل تدادی؟؟؟؟اون مشروبشوممکنه یواشکی بخوره دقت کن میگم ممکنه نمیگم حتما..اماتومیتونی یواشکی ادامه تحصیل بدی؟حتمااااازمشاورکمک بگیر،حتی شده مشاڣورای تلفنی

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
خیلی خوشگل و نازن که 😍😍 حالا سعیتو کن 

آره ولی من از مورچه هم میترسم ولی شوهرم دقیقا برعکس من عاشق حیوون وپرنده است دوس داره خونه روبکن پرنده بازار ولی اجازه منو نداره 

خدایا شکرت ...