2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 65 پست
آره خدای دخترم مونس برام .بمیرم برات منم اوایل ازدواج همینحوربودم زجه میزدم تنهایی کف خونه 

خدا نکنه اره تنهایی خیلی سخته😔

خدا جونم کلی خسته ام کلی دلگیرم  برای بار سوم نینیم سقط شد وای که چقدر تنهام 😔😔😭😭.     ‌خدایا بازم شکر 😔                              خدایا نزار آرزو به دله شنیدنه کلمه مامان بشم خدایا شده برام آرزو بغل کردنه نینیم خدایا قسمتم کن🤲🤱🤰🏻👼🏻👶🏻
 گلم اخه چرا بچه دارشدی؟چراادامه تحصیل تدادی؟؟؟؟اون مشروبشوممکنه یواشکی بخوره دقت کن میگم ممکنه ...

گفتن بچه بیاد خوب میشه البته تاحدودی خیلی بهترشد نسبت به قبل ولی بازم عذاب میده..ن میاره خونه دیگه مجبورم تحمل کنم ...خاکتوسرم شد حتی بابام توعقدنامم قید کرده شرط ادامه تحصیل

خدایا شکرت ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره ولی من از مورچه هم میترسم ولی شوهرم دقیقا برعکس من عاشق حیوون وپرنده است دوس داره خونه روبکن پرن ...

خب به علایقش علاقه نشون بده تا مخش زده شه و بیشتر بند شه تو خونه 

خدایا شکرت برای زندگی خوشگلم که روز به روز خوشگل‌تر میشه 
آره مشروب خیلی حساس بودم ولی بعدعروسی گفتم بیار توخونه بشین بخور من حرفی ندارم فقط نرو بیرون بادوستا ...

قشنگ معلومه شوهرت راحت میشه به راه آورد چون تونستی دوستاشو ازش دور کنی و...

از در محبت وارد شو.باااااور کن بیشتر مردایی که به سمت مادرشون کشیده میشن  تشنه محبتن.

انقدر بهش محبت کن البته باسیاست نه که فردا نتونی ازگل کمتر بگی بهش.

فضای خونه توهم شاد کن بذار وقتی میاد آرامش داشته باشه.

وقتایی که خونه خواهرشه بهش پیام بده بگو زودبیا دلم میخواد حسابی ماساژت بدم🙊

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

عزیزم قطعا تو حق داری و درکت میکنم ولی متاسفانه مردها متوجه کم کاری های عاطفیشون نمیشن ....شما سعی کن تو خونه غر نزنی اصلاااا ...مردها متنفرن از غر زدن خانوما .برنامه ریزی کن که مثلا بریم تا فلان جا ..فلان فروشگاه دور بزنیم ، تا کمتر بره اون سمت  ..یه مدت به خودت و دخترت حسابی برس و شاد باش و غر نزن .محیط خونه و ظاهرت و نظافت خونه عالی باشه ولی زیاد به همسرت توجه نکن .در حد اعتدال و احترام ولی نمیخواد دیگه ماساژ و ...  بدی  ، بذار کنجکاو بشه و توجهش جلب بشه و خودش بیاد سمتت ... در ضمن هوای دخترتو داشته باش گناه داره نی نی جون .هیچی تو این دنیا ارزش اینکه  بخواییم دل نازک فرشته کوچولوهامونو بلرزونیم نداره  بخاطر دخترت صبور باش و خودتو با کتاب و کارای خونه و کارای هنری و ...مشغول کن 

انقدر مامانش اذیتم کرد تاچندروز پیش دیگه به لبم رسید انقدر خودم زدم انقدر گریه کردم تا راضی شده بریم اجاره نشینی ولی هرچی میشه میگه یکارنکن پشیمون بشم برم خونه روفسخ کنم دیوونم کرده

خدایا شکرت ...
قشنگ معلومه شوهرت راحت میشه به راه آورد چون تونستی دوستاشو ازش دور کنی و... از در محبت وارد شو.بااا ...

آره رام میشه ولی با بدبختی دعوا وقهر ودوری زیاد پدرم درآورد خواهر ...همش تقصیرپدرومادرش لوس بارش آوردن ...پرونمیشه پیام بدم اینجوری بگم احساس میکنم بدتر بهش رودادم چون سواستفاده میکن

خدایا شکرت ...
عزیزم قطعا تو حق داری و درکت میکنم ولی متاسفانه مردها متوجه کم کاری های عاطفیشون نمیشن ....شما سعی ک ...

یعنی ازش فاصله بگیرم تا قدرم بدون ...دخترم دخترنازم عصبی شده ازالان خیلی هم بابایی بچم ولی باباش خواهرزاده هاش بهش ترجیه میده اینه که عذابم میده

خدایا شکرت ...

استارتر واقعاً دركت مى كنم 

منم همين مشكل رو دارم فقط مشروب خورى 

فاميلش نيست 

دير اومد اصلاً زنگ نزن كارى كن خودات عادت كنى منم اون دير ميومد  بيدار منتظر مى موندم 

ولى الان نه زنگ مى زنم نه منتظر مى مونم 

ولى مشروب خوريش نشد 

هر كارى بگيد كردم با خوبى و مهربونى 

اصلاً گير نمى دم 

دعوا هم ميكنه بعد مى ياد منت كشى بعضى وقت ها هم دلم برا ش مى سوزه 

بعضى وقت ها مى گم اون مريضه اين طورى دلم يكم  تسكين مى شه 

در غير اين صورت همه اخلاق اش خوبه يعنى مشكل چندانى نداريم 

ببخشيد زياد شد 

منم راهنمايى كنيد 

استارتر واقعاً دركت مى كنم  منم همين مشكل رو دارم فقط مشروب خورى  فاميلش نيست  دير ...

ن عزیزم درکت میکنم بگو بشین پیش خودت بخوره اینجوری بازخیالت راحتتره من حتی براش موزیکم میزارم مزش آماده میکنم میگم نره بابقیه بخوره باز تو خونه است خیالم راحته ولی اخلاقای دیگش نمیتونم ‌.خداروشکر ان شاالله این مشکلتم ریشه کن شه عزیزم

خدایا شکرت ...
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1545682/1- بخون لطفا ☝☝☝

عزیزم تا حدودی خوندم تایپکت عالی حرف نداره ولی من احساس میکنم حرمتای که باید بینمون باش ازبین رفته با این همه دعواوبحث بخوامم براش زن بقول شما پشتیبان وخوب وباگذشت باشم دیگه باورنمیکن مسخرم میکن مثلا امروز هردومون دیگه به اوجش رسیدیم هردو بهم گفتیم ازهم متنفریم قرارگذاشتیم دیگه حتی سمت هم دیگه هزنریم فقط بخاطر بچمون زندگی روادامه بدیم ولی بدون رابطه همسری فقط نقش پدرومادرداشته باشیم حتی نزدیکی روهم برای همدیگه منع کردیم   

خدایا شکرت ...