2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 65 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم تا حدودی خوندم تایپکت عالی حرف نداره ولی من احساس میکنم حرمتای که باید بینمون باش ازبین رفته ب ...

حتما کامل بخونش

باورت نمیشه که راهکارایی توش گفته میشه ناخودآگاه رو زندگیت تاثیر مثبت میزاره

اینقدرم نشین مدام تکدار کن دیگه حرمتا رفته و قول دادیم به هم کتری نداشته باشیمو ... از این حرفای نا امید کننده الکی

مگه نمیگی بخاطر بچه ت

پس به خاطر اون یه تلاشی بکن

تا مدیون خودت نباشی حداقل

حتما بخونیا

باور کن کلی مفیده

خواهرانه ☺

حتما کامل بخونش باورت نمیشه که راهکارایی توش گفته میشه ناخودآگاه رو زندگیت تاثیر مثبت میزاره ای ...

باش عزیزم از امروز شروع کردم تمرین کردن رورفتار خودم چون واقعا خودمم خسته شدم از این همه بحث ودعوا دخترمم گناه داره این وسط داره دیوونه میشه بچم امشب که خوب گذشت برام دعا کنید منم بتونم صبور باشم گذشت داشته باشم مثل خانومای دیگه واقعا پستاشون خوندم حسودیم شد گفتم چرا من نمیتونم اینجوری باشم ...دوست عزیزم ممنونم بخاطر تایپک قشنگت رومن که خیلی تاثیرگذاشت 

خدایا شکرت ...
باش عزیزم از امروز شروع کردم تمرین کردن رورفتار خودم چون واقعا خودمم خسته شدم از این همه بحث ودعوا د ...

خواهش میکنم قابلی نداشت

آففففرین

به خاطر خودت اول و بعد هم مهمتر از اون به خاطر دختر خوشگلت

تو مسئول آرامش اونی چون خودت به این دنیا آوردیش

پس نزار مدیونش بشی که اگر این روزا که اوج تاثیر رو از خونواده میگیره و رو آینده ش تاثیر میزاره به همین راحتی و تلخی بگذره

تو الگوی اونی

و مطمئنم الگوی نمونه ی خوبی براش میشی

آینده ش برات مهم باشه چون اونم قراره مثل تو تو این دنیایی که پر از خوشی و ناخوشیه زندگی شو بگذرونه

پس به فکر اونم باش

موفق باشی خواهر خوب و مهربونم

یا علی رو بگو

انشالله سال جدید رو با حس خوب تلاش برای درست زندگی کردن شروع کنی

بدون نا امیدی بدون دادن موج منفی 

حتما کتابا و مطالب امیدوار کننده م بخون که خیلی موثره

یا علی 💝💝

خواهش میکنم قابلی نداشت آففففرین به خاطر خودت اول و بعد هم مهمتر از اون به خاطر دختر خوشگلت تو مس ...

فداتشم گلم .همچنین باآرزوی موفقیت و خوشبختی واسه شما دوستم .برام دعا کن بتونم ولی خیلی احساس خوبی دارم اعصابمم خیلی آرومتر شده .چشم حتما

خدایا شکرت ...