2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 65 پست
متاسفان انقدر بی کس وکار بودم که هیچکس برام تحقیقم نکرد ن نگفتن وقتی عقدش شدم تازه فهمیدم فکرمیکردم ...

باهاش از سر محبت و دوستی وارد شو

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸
عزیزم من از زندگیه شما خبر ندارم ولی برام ثابت شده س که زن باید طوری باشه که مرد دلش برا خونه و زندگ ...

بخدا هرکاری که ی زن باید بکن برامردش کردم حتی شده از سرکار اومده ماساژش دادم شوخی خنده ولی باز میره نمیدونم چیکار کنم 

خدایا شکرت ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جدی یعنی بیخیال شم آخه نمیشه هرکاری میکنم باز حرص میخورم بیچاره دخترم همش شیرحرص میخوره

بخدا منم مثله تو بودم وای به مادرش گفتم مدام بهش زنگ میزدم یعنی انقدر  تو نخش میرفتم وقتی میرفت اونجا یه سری جلو مامانش اینا گفتم من از اینجا متنفرم از بس که سر اینجا من با تو بحث کردمو دعوا ولی به مرور خوب شد منم دیگه حساس نشدم به اونجا رفتن اونم میره سر میزنه بر میگرده

خدا جونم کلی خسته ام کلی دلگیرم  برای بار سوم نینیم سقط شد وای که چقدر تنهام 😔😔😭😭.     ‌خدایا بازم شکر 😔                              خدایا نزار آرزو به دله شنیدنه کلمه مامان بشم خدایا شده برام آرزو بغل کردنه نینیم خدایا قسمتم کن🤲🤱🤰🏻👼🏻👶🏻

چندتانکته مثبتشومیگی؟

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

عزیزم...خیلی برات ناراحت شدم

بشین باهاش حرف بزن منطقی

اگر به جایی نرسیدید از مشاور کمک بگیر 

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
از نقطه ضعفش (کفترا) چرا استفاده نمیکنی با کفتراش مهربون شو باهاشون بازی کن همراش تا اونم بیشتر پایب ...

من میترسم از کفتر باورت میشه تا حالا نرفتم ببینم اصلا چندتا کفتر داره 

خدایا شکرت ...

عزیزم توی این پنج سال بایه بچه باید جذبش میکردی حتما خیلی ساده ای.

شوهرمنم مشروب میخوره ولی بهش اعتیاد نداره.

من خودم نماز و روزه وحجابمو دارم ولی دیگه نمیام بهش گیربدم مشروب نخور چون مطمئنم اگه توخونه پیش خودم نذارم بخوره صدرصد میره با دوستاش و دائی هاش و...

شوهرمن سال اول ازدواجم ساعت دوشب از خونه مادرش یا دائی جونش میومد.صبحم قبل از بیدارشدن من میرفت صبونشو با مادرش میخورد

الان بعد از نه سال زودتر از ۸ میاد خونه به محض اینکه از سرکار برمیگرده میاد بهمون سر میزنه بعداگه بخواد بره خونه مادرش بهم میگه نیم ساعتی برمیگردم.

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞