2777
2789
عنوان

اي وي اف و انتقال جنين

284 بازدید | 22 پست

دوستان من دوبار ابت سينا انتقال دادم منفي شده دوباره هن پانكچر كردم هنوز انتقال ندادم يه جا شنيدم كه جنين شناسش خوب نيست همه اش ميگم نكنه همينه منفي ميشه كسي اطلاعاتي داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من فقط در مورد آی وی اف میگم که از ۱۰ روز مونده فقط گرمیجات بخور و نشاسته و به خصوص ظهر و  شب قبل انتقال کله پاچه بخور و دیگه گرمیجات نخور  و ۳ روز اول اصلا آب به بدنت و صورتت نزن  

عزیزم من فقط در مورد آی وی اف میگم که از ۱۰ روز مونده فقط گرمیجات بخور و نشاسته و به خصوص ظهر و شب ...

خواهرم رحم اجاره ای گرفته خانومه گفته من اینجوری میکنم آی وی اف هام مثبت میشه کلی ویتامین اینا هم گفته خواهرم گرفته قبل آی وی اف 

عزیزم میتونم بپرسم هردفعه حدودا چقدرشد هزینه ی آی وی اف

من پارسال پانكچر كردم با دارو و ويزيت ازمايشات و انتقال ٦٠ ميليون شد امسال كه بيشتر شده من الان جنين فريز دارم فقط بايد انتقال بدم

ابن سينا بودين؟

نه.بیمارستان شریعتی

اما اینم بگم اوناخودشون موقع انتقال میدونن میگیره یا نه

میدونن جنین بی کیفیته یا نه

ولی انتقال میدن

من دوبار اول نگفتن کیفیتش چجوریه

بار سوم دیدم نوشتن چند تا سه روزه چند تا پنج روزه.بعد اوردن تحت سونوگرافی انتقال دادن.با انرژی مثبت و خوشحالی و اینا

ولی دوبار قبلی خیلی بیخیال بودن

بعد همیشه میدیدم در مورد بقیه که تو نوبت هستن حرف میزنن.مثلا در مورد نفر بعد از من به هم میگفتن جنین هاش اصلا خوب نیست و فلان.بعد گفتن حالا انتقال بدیم دیگه.

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
دکترت کیه ؟چیرایی که میگت رو رعایت میکنی؟منم ابن سینا انتقال دادم بار اول مثبتم شد

شه بخش

دقيق سر ساعت دارو ميخورم همه كار كردم . شما ابن سينا مثبت شدي،؟ من مشكل رحمي ندارم. اسپرم ضعيفه

نه.بیمارستان شریعتیاما اینم بگم اوناخودشون موقع انتقال میدونن میگیره یا نهمیدونن جنین بی کیفیته یا ن ...

من جنينام هيچ وقت بلاست نشذ مثلا از١٤ تا تخمك بالغ ٦ تا جنين تشكيل شذ كه گفتن٤ تاشa  هست سري پيشم همين بوذ ولي مثبت نشد نميدونم يعني دروغ ميگن كيفيتش خوبه؟

من جنينام هيچ وقت بلاست نشذ مثلا از١٤ تا تخمك بالغ ٦ تا جنين تشكيل شذ كه گفتن٤ تاشa هست سري پيشم هم ...

نمیدونم

دروغ که نه.همون اول موقع فریز میگن آ

ولی مثلا ممکنه موقع از فریز خارج کردن اتفاقاتی بیوفته.

فکرشو نکن

مصمم ادامه بده

ان شالله نتیجه میگیری

من بخاطر هزینه رفتم دولتی

چونکه میگفتم ممکنه چندین بار لازم باشه انجام بدم

تضمینی نیس دفعه اول بگیره

شش سال پیش

خیلی کم شد در حد ۳  ۴ تومن

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر