2777
2789
عنوان

اي وي اف و انتقال جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 22 پست
شه بخشدقيق سر ساعت دارو ميخورم همه كار كردم . شما ابن سينا مثبت شدي،؟ من مشكل رحمي ندارم. اسپرم ضعيف ...

یه آزمایش تکمیلی هست اونو دادی؟میتونی دکتر رو عوض کنی بری تحت نظر سهیلا عارفی

بله بار اول با دکتر شه بخش مثبت شد

منم مشکل رحم نداشتم اسپرم همسرم مشکل داشت

ببین نباید وقتی انتقال دادی مسیر طولانی:بری سعی کن دراز:بکشی تو ماشین پله داره خونه ت خییییلی اروم برو بالا همش استراحت کن فقط برا سرویس بلند بشو بعد ۴ ۵ روز:برو حموم سبک سریع بیا بیرون ابگرمم باز نکن خیلی چیزای قاعده اورم نباید بخوری یبوست نشو و توالت فرنگی بشین اینا مهمه

سلام ، مرکز ابن سینا پزشکان خوبی داره اما باید قبل از پانچر  اوابوست و قبل انتقال فرتیل سی ام را مصرف کنید که بسیار تاثر گذاره . فرتیل سی ام ضخامت اندومتر را افزایش میدهد و احتمال سقط پایین میآورد . اگر همسرتون فرتیل اید من مصرف کنه میزان اسپرم سالمش بالا میره و احتمالا جنین خوب بالاست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه آزمایش تکمیلی هست اونو دادی؟میتونی دکتر رو عوض کنی بری تحت نظر سهیلا عارفیبله بار اول با دکتر شه ...

ازمايش ايمني دادم مشكلي نداشتم

هيستروسكوپي و خراش رحم هن انجام دادم مشكل تو رحم وجود نداشت. كار سنگين نكردم طول روزم فقط٢٠ دقيقه ٢ تا ده دقيقه اروم ميرفتم پياده واسه امپولا و ميومدم چرن گفتن خيلي هم همه اش دراز نكش

سلام ، مرکز ابن سینا پزشکان خوبی داره اما باید قبل از پانچر اوابوست و قبل انتقال فرتیل سی ام را مصر ...

قبل پانكچر هم كلي مكمل و دارو مصرف كردم همسرم فرتيل ايد مصرف كرذ واسه انتقال سومم كه هفته ديگه است از ماه فبل بهم فرتيل سي ام دادن دفعه هاي قبل امگا ميذادن فرتيل سي ام نبود. نميدونم ديگه

قبل پانكچر هم كلي مكمل و دارو مصرف كردم همسرم فرتيل ايد مصرف كرذ واسه انتقال سومم كه هفته ديگه است ا ...

مکمل های خیلی خوب و به جایی درست کردید اما کنترل استرس ، سبک غذایی سالم را فراموش نکنید. 

ازمايش ايمني دادم مشكلي نداشتمهيستروسكوپي و خراش رحم هن انجام دادم مشكل تو رحم وجود نداشت. كار سنگين ...

نباید پیاده میرفتی ببین اینبار انتقال دادی فقط دراز:بکش فقط در همون حال درازکش فقط پاهاتو از مچ تکون بده کافیه نترس انوکسا میرنی اسپرین نیخوری هیچی نمیشه من تو بارداری دومم مجبور بودم ی مدت استراحت مطلق بشم دکتر گفت پاهانو تز مچ تکون بدم کفایت میکنه

نباید پیاده میرفتی ببین اینبار انتقال دادی فقط دراز:بکش فقط در همون حال درازکش فقط پاهاتو از مچ تکون ...

دكتر ميگفت استراحت مطلق نباش  و در خد درمانگاه رو پياده روي كن. ميگفت استراحت مطلق فايده تي نداره