2777
2789

فقط کاش بجای دو بار ،چند بار دندون در می‌آوردیم 

هزینه های دندون پزشکی واقعا کمر شکن شدن

هر چقدر بیشتر میرسی بهشون،زودتر خراب میشن

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اول رفتم پیش متخصص طب سنتی که توی شهرمون حرف اول رو میزد و باید چند ساعت توی نوبت بشینی ولی همون ...

من به شدت طب سنتی و اسلامی رو دوس دارم، و دوس دارم سبک زندگیمون بره به این سمت.. ولی بازم برگردم عقب عمل میکنم، هر کیو دیدم عمل کرده رنگ و روشم بازتر شده و زردی چهره رو نداره

هیچ کار خدا بی حکمت نیست واقعاولی حتی تو علم هم به آپاندیس و یه قسمتی از هیپوفیز میگن اندامی که هیچ ...

میگن چون هزاران سال پیش انسانها اکثرا خام خوار بودن آپاندیس هم یکم به روده اضافه میکرده و جذب مواد غذایی بیشتر انجام میشد

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

من که مجبور شدم صفرامو جراحی کنم دراوردم ددیگه نمیدونم بعدش چی قراره بشه

من۶سال پیش عمل کردم .دکترمیگفت بعداز۱سال یه قسمت ازکبدیه چیزی شبیه به صفرادرست میکنه 

من سنگ صفرام حرکت کرده بودوواردمجراشده بود واسه همین مجبوربه عمل شدم .خیلیاهم دیدم فقط قسمتی ازصفراروبرمیدارن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من به شدت طب سنتی و اسلامی رو دوس دارم، و دوس دارم سبک زندگیمون بره به این سمت.. ولی بازم برگردم عقب ...

اره منم خیلی بهش اعتقاد دارم حتی دوران بارداریم علاوه بر پزشک متخصص زنان تحت نظر متخصص طب سنتی بودم و حجامت و ... انجام دادم که برای بچم خیلی خوب بود و همینطور زردی نوزادم رو با توصیه طب سنتی سریع برطرف کردم بدون دستگاه و هیچ دردسری ولی در مورد کیسه صفرا خود متخصص طب سنتی گفت فقط سریع عمل کن من قبل عمل اوضاعم وحشت ناک بود و خیلی مشکلات داشتم خداروشکر که عمل کردم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
فقط کاش بجای دو بار ،چند بار دندون در می‌آوردیم هزینه های دندون پزشکی واقعا کمر شکن شدنهر چقدر بیشتر ...

دقیقا

منم خیلی به نخ دندون و مسواک حساسم ولی دندونام همش خرابن

یکی رو میشناسم تو عمرش نخ دندون نزده دندوناش همه سالم

به جنس دندون بستگی داره و اینکه میگن مسواک زیاد خوب نیست بخاطر خمیر دندان..من قبلا سه بار مسواک میزدم تارگی ها کردم شبی یکبار

👊

اپاندیس

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید