ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من اول رفتم پیش متخصص طب سنتی که توی شهرمون حرف اول رو میزد و باید چند ساعت توی نوبت بشینی ولی همون ...
من به شدت طب سنتی و اسلامی رو دوس دارم، و دوس دارم سبک زندگیمون بره به این سمت.. ولی بازم برگردم عقب عمل میکنم، هر کیو دیدم عمل کرده رنگ و روشم بازتر شده و زردی چهره رو نداره
من به شدت طب سنتی و اسلامی رو دوس دارم، و دوس دارم سبک زندگیمون بره به این سمت.. ولی بازم برگردم عقب ...
اره منم خیلی بهش اعتقاد دارم حتی دوران بارداریم علاوه بر پزشک متخصص زنان تحت نظر متخصص طب سنتی بودم و حجامت و ... انجام دادم که برای بچم خیلی خوب بود و همینطور زردی نوزادم رو با توصیه طب سنتی سریع برطرف کردم بدون دستگاه و هیچ دردسری ولی در مورد کیسه صفرا خود متخصص طب سنتی گفت فقط سریع عمل کن من قبل عمل اوضاعم وحشت ناک بود و خیلی مشکلات داشتم خداروشکر که عمل کردم
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹