2777
2789
منن بعد زایمان دردای فلج کننده میگرفتم از درد میمردم. هیچکی نفهمید تا نسبتا خوب شدم . بعد یه سال رفت ...

واای برو بردار اشتباه محضه، من نمیدونستم و درد میکشیدم تا حدی که دیگه داشتم مرگ جلو چشام میدیدم، من اشتباه از سونو ها و دکترای اطرافم بودن و دیر متوجه شدن و خدا برام معجزه کرد و کیسه ام نترسید و سنگ وارد مجرا شده بود و کلی دردسر و درد کشیدم..الانم خداروشکر برداشتم و ذره ای پشیمون نیستم چون دردش کشنده اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا خدا میدونسته که چه عضوی برای چی باید تو بدن باشه. خدا دانای حکیمه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خدا میتونست یه کاری کنه که بدن سودایی و عرقی نشهمگه نه اینکه قادرِ تواناست ؟

بدن سوخت وساز داره،پس بطبع باید یه اضافاتی هم داشته باشه که خارج شه ازش

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
درداش وقتی میگرفت من گریه میکردم تا یکماه پیش دیگه اصلا هیچ جوره آروم نشد یک هفته تماام درد کشیدم رف ...

کار خوبی کردی من وارد مجرا شد و خداروشکر به پانکراسم آسیبی وارد نشد و مثل یه معجزه بود اون دوران.. انشالله هیچ وقت مریضی دیگه سمتمون نیاد

به نظرم ابرو اگه عیچ کس نداشت چی میشد مثلا همه هم این مدلی بودیم بدون ابرو

ابرو برا جلوگیری از ریختن عرق پیشونی تو چشمه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

کار خوبی کردی من وارد مجرا شد و خداروشکر به پانکراسم آسیبی وارد نشد و مثل یه معجزه بود اون دوران.. ا ...

انشالا گلم 

من واقعا درد های بدی کشیدم نمیدونستمم که صفرامه 

شما چند ساله جراحی کردین؟ 

من یکماهه 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
من از درد مچاله میشدم نمیتونستم تکون بخورم. طفلک بچم نوزاد بود و شیر میخواست نمیتونستم. برای من اون ...

من اول رفتم پیش متخصص طب سنتی که توی شهرمون حرف اول رو میزد و باید چند ساعت توی نوبت بشینی ولی همون اول بهم گفت برای سنگ صفرا هیچ کاری نمیشه کرد و باید فورا عمل بشه چون وجودش خیلی خیلی برای بدن خطرناک و باعث نارسایی کبدی میشه فقط یه چندتا دستور طب سنتی بهم داد تا موقع عمل دردم کمتر بشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
2790
2778
2791
2779
2792