2777
2789
عنوان

اگه کنکور قبول نشم چی

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 62 پست
چون قبول نشدم و خب دیگه اینده ایی ندارم به نظر اونا و به هیچ موفقیت خاصی نمیرسم

یچیز بگم ؟

شاید یکم دور باشه واسه انجامش ولی یه حرفه یاد بگیر

این فکر اشتباهو نزار خونوادت داشته باشن تو میتونی یه حرفه یاد بگیری که با اون پول در بیاری همه چیزتو بسنده نکنی به کنکور که اگه دادیش تموم شد و قبول نشدی انگار همه چیزتو باختی 

میشه واسه حاجتای تو دلم یه صلوات بفرستی؟🌹🌸🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به ۵ سال بعدت فکر کنی حل میشهاونجا کلی دوستای جدید پیدا میکنیدنیا رو میبینیکشورهای مختلف سفر میکنی،ز ...

اره ولی سختی هاشم کم نیست 

واسه مسافرت خوبه نهایتا ده روز بزی خیلیم خوش میگذره ولی واسه زندگی واسم نشدنیه 

اره ولی سختی هاشم کم نیست واسه مسافرت خوبه نهایتا ده روز بزی خیلیم خوش میگذره ولی واسه زندگی واسم نش ...

ولی من بجات میتونم برم خیلیم راضیم

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

سخته خیلی توهم خودت بشینی جدی فکر کنی به همه چیزش پشیمون میشی

من تجربه کردم زندگی بدون خانواده رو...

ب نظرم اوکیه واقعا

فقط اینکه کلا تو خونه تنهای تنها باشم اذیت کنندست ادم ی جورایی شب خوابش نمیبره بعضی وقتا

یه نفر دیگم پیشم باشه و اذیت نکنه و سرش ب کار خودش باشه ک فقط از نظر فیزیکی تنها نباشم یا اگه خدایی نکرده اتفاق بدی برام افتاد حالم خیلی بد شد کسی باشه اوکیه

برا مواقع ضروری فقط

توام که اونجا تنها نیستی که جا نگیرتت

اذیتت هم فکر نکنم بکنن به اون صورت

میتونی تلفنی با خانواده درارتباط باشی

نمیتونم جزئیاتو بگم ولی درکل ب نظرم هم خونه ای چیزی داشته باشی اوکیه بقیش

Intj- 

یچیز بگم ؟شاید یکم دور باشه واسه انجامش ولی یه حرفه یاد بگیراین فکر اشتباهو نزار خونوادت داشته باشن ...

الان که دیره واسه یاد گرفتن یه حرفه 

که میمونه واسه بعد از کنکور  که اونم باید ببینم چه نقشه ایی واسم کشیدن 

خودم خیلی دلم میخواد که گل ارایی رو یاد میگرفتم و یه گلفروشی انلاین میزدمو بعدا میتونستم یه مغازه بزنم ولی خب نمیدونم همه چی انگار اونطوری که ادم میخواد نمیشه

الان که دیره واسه یاد گرفتن یه حرفه که میمونه واسه بعد از کنکور که اونم باید ببینم چه نقشه ایی واسم ...

خیلی عالی گل آرایی

آره اولش که بخای شروع کنی فک میکنی نمیشه چون ممکنه شرایط جور نباشه ولی یکم تلاش کنی کارت راه میوفته

میشه واسه حاجتای تو دلم یه صلوات بفرستی؟🌹🌸🙂

من تجربه کردم زندگی بدون خانواده رو...ب نظرم اوکیه واقعافقط اینکه کلا تو خونه تنهای تنها باشم اذیت ک ...

اوه 

ولی خب اگه برم اونجا داییم هست و چندتا از دوستاش رو میشناسم ولی مثل دوستای خودم که نیستن ادمی نیستم که خیلی به خانواده وابسته باشم حتی ده روزم خونه تنهام گذاشتن و خودشون رفتن مسافرت ولی واقعا فکر میکنم ادم خلا عاطفی رو تو زندگیش حس میکنه اینکه دیگه نه مامانت نه بابات دیگه هیچکدومشون نیستن که بوسشون کنی و  خودتو لوس کنی خب من خودم الان تو رابطه ام ما وقتی یه شرایطی پیش میاد که 3_2 روز نمیتونم ببینمش واقعا اذیت میشم چه برسه به اینکه کلا بذارم برم واقعا این نیاز عاطفی حس میکنم خیلی ادمو اذیت میکنه 

اوه ولی خب اگه برم اونجا داییم هست و چندتا از دوستاش رو میشناسم ولی مثل دوستای خودم که نیستن ادمی نی ...

نمیدونم ولی برای من ک پیش اومد فقط گاهی دلم میگرفت ک مثلا حالم خوب نبود مامانم نبود نگرانم شه برام سوپ درست کنه یا مثلا بعضی شبا واقعا خوابم نمیبرد حس اضطراب میکردم خونه خالی خالی ک بود راحت نبودم

من دلیل اصلی اینکه اذیت میشدم نبود خانواده نبود... یکسری مسائل دیگه باعث شد سختم بشه و حالم بد بشه و دیگه نتونم تحمل کنم که اینجا نمیتونم بگم...

با دوستم هم تلفتی درارتباط بودم و همچنین مادرم

Intj- 

بیا باهم بریم اینطوری راحتتره

بریم

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

این دلتنگیه بعدچند وقت واستون عادی شد و کنار اومدین باهاش؟

دقیقا یادم نیست، اما فکر کنم تا ماه سوم یا چهارم خیلی دلم میگرفت چون عادت داشتم با مادرم از روزمرگی هام بگم بعد که یهو جدا شدم هرروز یادم میومد نیست که براش بگم و اذیت میشدم یا مثلا حالم خیلی بد بود کسی نبود اذیت میشدم..

بعدش با خود قضیه نبود خانواده کنار اومدم اما یکسری مسائل اذیت کننده بودن برام و باعث شدن حالم خیلی بد بشه

اینجا نمیتونم بگم درخواست بده

Intj-