2777
2789
عنوان

اگه کنکور قبول نشم چی

586 بازدید | 62 پست

اگه قبول نشم خونوادم بزور میفرستنم پیش داییم و واقعا اینو نمیخوام  از الان استرسش رو دارم که اگه نشه چی میشه دوستام خانوام پارتنرم همه رو باهم از دست میدم 

قبلا هم راجبش حرف میزد مامانم و منم چون حوصله بحث نداشتم تایید میکردم کلا ولی خیلی جدی نبودو منم خیلی جدی نمیگرفتم حرفاشون رو بعد الان دارن یه سری کار هارو انجام میدن زنگ زده بودن به یه مشاور واسه نوشتن دعوتنامه و  واقعا دارم از استرس میمیرم که اگه یه وقت قبول نشم چی میشه  امیدوارم هفته بعد این موقع با خیال راحت نشستم و به خوبی تموم شده کنکورم البته بازم نهایی ها و تیر همهست کاش بمیرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دایی جان کجا تشریف دارن

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

اتریش

عزیزم پارتنر و رفیق رو واقعا بیخیال شو ، بچسب به رفتن

به حرف زندایی گوش کن من صلاحتو میخوام

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

خدانکنه حالا وتس چی بری پشی داییتان شالله که قبول میشی تو فقط بخون تو این چند روز باقی مونده پناه بر ...

چون قبول نشدم و خب دیگه اینده ایی ندارم به نظر اونا و به هیچ موفقیت خاصی نمیرسم 

عزیزم پارتنر و رفیق رو واقعا بیخیال شو ، بچسب به رفتنبه حرف زندایی گوش کن من صلاحتو میخوام

ببین  فقط گفتنش راحته  اینکه کلا از هرچیزی که داری ول کنی بری یه جایی که نمیشناسی اونم تنها حتی زبونشون هم درست حسابی بلد نیستی اونم تو این سن حتی فکرشم عذابه

چشم 😂

ببین فقط گفتنش راحته اینکه کلا از هرچیزی که داری ول کنی بری یه جایی که نمیشناسی اونم تنها حتی زبون ...

به ۵ سال بعدت فکر کنی حل میشه

اونجا کلی دوستای جدید پیدا میکنی

دنیا رو میبینی

کشورهای مختلف سفر میکنی،زیر ایفل کروسان با کافی میخوری

امنیت داری