2777
2789
عنوان

معلم و مدیرها یه سوال داشتم

190 بازدید | 13 پست

من برای مربی امور تربیتی قبول شدم و  از مهر مشغول به کار میشم. میخواستم بدونم اگه برای پر کردن موظفی، دو مدرسه شیفت مخالف رو بگیریم (متوسطه اول ۱۲ ساعت و متوسطه دوم ۱۲ ساعت) اینجوری میتونیم دو روز در هفته بریم مدرسه . حالا اگه من بخوام علاوه بر کار پرورشی، ۱۲ ساعت هم تدریس یه درس تخصصی مثل اقتصاد برای متوسطه دوم و درس تفکر برای متوسطه اول رو بردارم  آیا بهم این اجازه رو میدن و این ساعات رو به عنوان اضافه کار حساب میکنن یا خیر؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

شما باید اول ساعات موظفی تون رو کامل کنین

بعد برای اضافه کار اینجوری نیست که برین ۲تا درس بردارین 

اگه کمبود نیرو بود میدن اون درس رو 

اونم برای مربی ها نیست تا جایی که می دونم برای معاونین هست تدریس 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خوب میشه بگی چه منابعی خوندی منظورم کدوم موسسه ؟قبولی سبک زندگی راحته یا امورتربیتی ؟و اینکه چه م ...

من برای آزمون کتبی توی هیچ موسسه ای ثبتنام نکردم. خودم منابع اصلی رو خوندم و بعضی درس‌ها رو چون نمیرسیدم تموم کنم خلاصه‌شون رو خوندم اما تست هم زیاد کار کردم (بعضی درس‌ها رو هم نرسیدم بخونم)

برای شهر ما چون امورتربیتی تعداد نفرات بیشتری میخواست همه هجوم آورده بودن برای امورتربیتی و برای این شغل ثبتنام کرده بودن، به همین دلیل کسایی که سبک زندگی ثبتنام کرده بودن و روز مصاحبه اومده بودن دیدم نمراتشون از ماها خیلی پایین‌تره.

چه خوب میشه بگی چه منابعی خوندی منظورم کدوم موسسه ؟قبولی سبک زندگی راحته یا امورتربیتی ؟و اینکه چه م ...

من ۴۰ روز خوندم

پارسال چون اولین سالی بود که آزمون کیفیت برگزار مسشد همه برابر بودیم.

اما امسال خب خیلیا چند ماهه که دارن میخونن ، باید تلاشت رو بیشتر کنی

من ۴۰ روز خوندمپارسال چون اولین سالی بود که آزمون کیفیت برگزار مسشد همه برابر بودیم.اما امسال خب خیل ...

روانشناسی رشد چی خوندی منظورم چه کتابی مدرسان؟

بعد چند درصد زدی این درس رو خیلی سخته .. من تازه شروع کردم بخونم درگیر طلاقم .بتونم مفید ۳۰ روز بخونم 

میتونم بپرسم رشته ت چی بود؟دانشگاه معتبری درس خونده بودی

میشه بگی کدومارو حذف کردی

من فنون درمانگری رو نخوندم چون فقط یه فایل ازش بود که اینم هر چی فصل اولش رو خوندم چیزی حالیم نشد و دیدم اگه بخوام اینو بخونم کل زمانم میره.

رشد رو فقط نظریه های چندتا از نظریه پردازها رو خوندم و یه فایل تست رو یه نگاه انداختم (فقط سه تا سوال رشد رو تونستم جواب بدم😁)... تست بخونی بهتره 

تعلیم و تربیت مطهری رو فقط نصفش رو رسیدم بخونم و گند زدم. مربی و تربیت رو خلاصه‌اش رو خوندم

اون قوانین و اساسنامه مدرسه رو هم چون فقط یه دور خونده بودم و تست کار نکرده بودم گند زدم. 

من عمومیا رو عالی زده بودم (تقریبا کامل) و انسان کامل، جدال دو اسلام و نماز .

روانشناسی رشد چی خوندی منظورم چه کتابی مدرسان؟بعد چند درصد زدی این درس رو خیلی سخته .. من تازه شروع ...

من رشته اقتصاد دانشگاه دولتی. 

روانشناسی رشد رو من خوب نخوندم فقط سه تا سوال رو زدم. 

بیشتر تایمت رو بذار روی شیوه های نماز و انسان کامل که منابعش مشخصه ، اینا رو بخونی و تست کار کنی راحت میتونی بیشتر سوالا رو بزنی. اگه بخوایی کل زمانت رو بذاری روی رشد ضرر میکنی چون خیلی وسیعه و هر چقدر بخونی کمه

مرسی گلم ان شالله موفق باشی عزیزم

خواهش میکنم

همچنین

شما خوب بخون انشالله که قبول میشی

اگرم نشد باز چیزی از دست ندادی و برای سال بعد آماده‌تری