2777
2789
عنوان

ینی اون زنه و شوهرم خیری میبینن

488 بازدید | 34 پست

شوهرم با دوس دختر سابقش که فامیله ارتباط دارن نابودم کردن فقط با خودم اینو میگم ینی دوران عشق و عاشقی و خوشی اونام تموم میشه؟ینی تاوان دل شکسته منو میدن؟خدایا فقط تو کمکم کن

ینی خدا صدای منو میشنوه؟

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه ج...ی یا عاطفی؟؟؟

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

میشنوه..خدا نزد دلهای شکستست

خیلی دلم شکسته عزیزم خیلی فقط با خدا درد دل میکنم از همه گریزون شدم

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

چندوقته ازدواج کردید ؟ چند وقته با همن؟ از کجا میدونی عاشقشه؟

۹ساله ازدواج کردم نمیدونم خیلی وقته من تازه فهمیدم عشق سابقشه همیشه حسرت اونو داشته

چرا سکوت میکنی مدرک جمع کن حقتو ازشون بگیر

چیکار کنم با دو بچه فامیلم هستیم همش جلو چشم همیم

تاپیک پر بازدید بخون

امضات🧡

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

نمیدونم من که خداروخیلی صدامیکنم همه ائمه رو شوهرم دوشب نیومده خونه پاشوکرده تو ی کفش طلاق میخوام انگار نه انگار عاشقم بود انگار نه انگار تازه عروسم حالم خیلی بد واقعا خدا صدامو میشنوه ؟