2777
2789
عنوان

چرا خانوادم منو تنها نمی‌زارن‼️

229 بازدید | 13 پست

من به خاطر شغلم پنجشنبه ها و جمعه ها درگیرم بعد خانوادم ناراحت میشن می‌خوان برن بیرون روز تعطیل انگار حتما منم باید هر جا ببرن

میگن ، کنسل کن کنسل کن انگار دست خودمه !!!!!

من بهشون گفتم خودتون تنها برید من کار دارم نمی‌زارن 

مگه قراره رسیدم خونه چیکار کنم ؟ اعتماد ندارن بهم یا چی ؟ واقعا درک نمیکنم زندگی من خب فرق داره باهاشون ، هر جا میرن منم نیندازند دنبالشون میبرن خب نمیتونم برم ! وقت نمیکنم اصلا تازه کنکور هم دارم هفته دیگه باید درس بخونم 

آخه کی هفته قبل کنکور می‌ره گردش ؟؟؟؟

می‌خوان برن خودشون برن دیگه چرا منو میبرن؟

احساس عذاب وجدان میکنم یه جورایی هر جا می‌خوان برن به خاطر من کنسل میکنن نمیرن ، چیکار کنم منو ولم کنن تنهام بزارن ؟

اتفاقا هفته قبل کنکور باید بری گردش

درسا باید خیلی وقت قبلش تموم شده باشن

سعی میکنم بین خانم دکتر بودن👩‍⚕️و خانم خونه بودنم👸 تعادل برقرار کنم ؛امید دارم که بتونم ولی گاهی پیچ و مهره هام‌در میره🤭😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم همینه انگار من باید همیشه عین دم باهاش هرجا برم

میگم نمیام داد میزنه تو نمیذاری من جایی برم😑

خیلییی بشدت این اخلاقش رو مخمه که دست از سرم برنمیداره

من این کاربری رو فقط برای درد و دل کردن با خانما زدم چون دوستی ندارم و متاهلم اقایون حق ندارن اصلا ریپلای کنن کامنت بذارن و درخواست دوستی بدن

اتفاقا هفته قبل کنکور باید بری گردشدرسا باید خیلی وقت قبلش تموم شده باشن

درسا که تموم شدن ولی باید یه مرور لحظه آخری داشته باشم 

حالا مشکل اون نیست ، من خب شاغلم هستم نمیتونم کارامو کنسل کنم واقعا نمیشه 

ایکاش میشد منو ول کنن حداقل خودشون تنهایی برن هی به من کنایه نزنن که پارازیتم 😭 

مامان منم همینه انگار من باید همیشه عین دم باهاش هرجا برممیگم نمیام داد میزنه تو نمیذاری من جایی برم ...

دقیقا ، هی بهم میگن نمیزاری جایی بریم 

خب خودتون برید من نمیتونم بیام ، انکار مثلا برم قراره چیکار کنم 😭

دقیقا ، هی بهم میگن نمیزاری جایی بریم خب خودتون برید من نمیتونم بیام ، انکار مثلا برم قراره چیکار کن ...

خیلی رو مخه

بعضی وقتا دلم میخاد ولم کنه یکم نفس بکشم

من این کاربری رو فقط برای درد و دل کردن با خانما زدم چون دوستی ندارم و متاهلم اقایون حق ندارن اصلا ریپلای کنن کامنت بذارن و درخواست دوستی بدن

مامان منم همینه خیلی اوقات ۸۹ درصد جاهایی که میخوایم بریم من و مامان بابام دعواییم 

من خوشم نمیاد برم پیش فامیل بشینم دختر همسن من ندارن حرف مشترکی هم نداریم! علت این که اونجا بشینم برا خودم و نمیدونم چیه !!

آیا تو وجود داشتی؟ شاید همیشه خیال بودهای...

مامان منم همینه خیلی اوقات ۸۹ درصد جاهایی که میخوایم بریم من و مامان بابام دعواییم من خوشم نمیاد برم ...

واقعا به خدا ، ببخشیدا مثل ماست می‌شینم نه با حسی حرفی دارم نه چیزی ، کل برنامه هام و کار و زندگیم بهم می ریزه 

واقعا نمیدونم رفتن من چه سودی داره؟ 

مامان منم همینه خیلی اوقات ۸۹ درصد جاهایی که میخوایم بریم من و مامان بابام دعواییم من خوشم نمیاد برم ...

منم همینطورم خودش میخاد بره پیش خاله هام و مادربزرگم منم مجبور میکنه برم اونجا و کلا هم دوکلمه با هیچ کدوم حرفی نمیزنم

میگمم نمیام توهین میکنه مگه تو خونه هستی حالا چه غلطی میکنی که نمیای؟نمیذاری من جایی برم

من شب دوس ندارم غیر رخت خواب خودم جایی بخابم یا بینیمو تازه عمل کردم نیاز به مراقبت دارم میگم میخام برگردم خونه همه مسخره میکنن منو میگن تو نمیذاری مامانت جایی بمونه

واقعا عین کنه همشون میچسبن به ادم از روان ما تغذیه میکنن

واقعا به خدا ، ببخشیدا مثل ماست می‌شینم نه با حسی حرفی دارم نه چیزی ، کل برنامه هام و کار و زندگیم ب ...

اتفاقاً همین الان هم توی همین فشارم 

میگه باید حتما بیای باهامون میخوان برن جایی 

منم کلی امتحان ریخته سرم 

موندم چه کنم 

خدایاا

منم همینطورم خودش میخاد بره پیش خاله هام و مادربزرگم منم مجبور میکنه برم اونجا و کلا هم دوکلمه با هی ...

کل مادرا همینن خیلی کم پیش میاد گیر ندن 

خسته میکنن آدمو دیگه 

من توی شلوغی نمیتونم درس بخونم الان باز مجبورم برم یه جای دیگه 

میگه فردا صبح بلندت میکنم بخون 

من علاوه بر اون صبحه امروز هم نیاز به خوندن دارم آخه 

برا ما میگه دیوونه میشی اتقدر سرت تو کتابه آینده نمیتونی با کسی ارتباط برقرار کنی و همش یکی از  فامیل و مثال میزنه 

ارع فلانی پزشک شده پلی بلد نیست خوب صحبت کنه🙂من دیگه بریدمم