2777
2789
من خیلی جذبشون میشم فقط یکم مشکل ماورایی پیش میارن من قلا داشتم طفلی ترکید خودمم بهم ریختم

البته الان نداریمشون ، واگذارشون کردیم. ولی همین دیشب توی خیابون داشتم به یه گربه غذا میدادم. یه مقدار باقیمونده گوشت بود از غذا مونده بود، بردم توی خیابون برای یه گربه که باهام دوست شده. اول غذاشو میخوره و بعدش میاد نازش میکنم، بغلش میکنم. البته تقریبا یه هفته میشه انگار شکمش داره بزرگ میشه، شک دارم که شاید حامله باشه.

باید از گربه های له شده کف خیابون پرسید ، اون ور خیابون چی داشت، که این ور نداشت؟

واسم مهم نی تعلیق شم

ولی خداروهزارمرتبه شکر ادمی نیستم

که اونقدر وجودم پر از بدی باشه

که بیام به افریده خدا بگم چندش(بیشک خدا طرفو بابت توهینی ک ب افریدش کرده مجازات میکنه)

یا همش درتلاش باشم کاربراروتعلیق کنم

کسی که همچین کارایی میکنه از لحاظ روحی روانی مشکل داره امیدوارم خدا شفاش بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بستگی به خودت داره

مستقل میخوای یا وابسته 

دوست داری بیشتر به تو بچسبه یا خودش بازی کنه

میتونی هر روز ببریش بیرون یا میخوای بیشتر خونه باشه

اپارتمان زندگی میکنی یا ویلایی و اگه اپارتمانی همسایه هات چقدر با صدا کنار میان

و کلی فاکتور دیگه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

البته الان نداریمشون ، واگذارشون کردیم. ولی همین دیشب توی خیابون داشتم به یه گربه غذا میدادم. یه مقد ...

منم اضافه غذا رو براشون میریزم  میخورن و میرن جلو خودمو میگیرم دیگه نازشون نکنم وابسته شم چشمم ترسیده از قبلیه ...اینجایی هم که تازه اومدیم اینقدرر نازن گربه هاش ژنتیشکون مثل گربه های معمولی نیست پر مو و قد کوتاه و تپلن و سفید...اون روز واسه یکیشون غذا ریختم فردا بچشم اورد جلو منم لیسش میزد دیگه دلم رفتتتتتت

حیوون خونگی من الان یه عروس هلندیه🥺😂❤

ولی اگه شرایط داشتم

قطعا هم سگ نگه میداشتم هم گربه

قبلا خونه بزرگتر بود

دو تا سگ داشتم

لاک پشت و همسترم نگه داشتم تا حالا

کلا خیلییی خوبه حیوون داشتن🥲

میتونین ماهی صدام کنین🎀