2777
2789
گربه لعنتی خیلی ملوسه ما حیاطمون میاد دلبررررر

البته با این دردسرهایی که گربه داره، ولی قیافه اش و کاراش شیرینه. لعنتی چشاشون قشنگه.

باید از گربه های له شده کف خیابون پرسید ، اون ور خیابون چی داشت، که این ور نداشت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی جذبشون میشم فقط یکم مشکل ماورایی پیش میارن من قلا داشتم طفلی ترکید خودمم بهم ریختم

گربه ترکید؟

باید از گربه های له شده کف خیابون پرسید ، اون ور خیابون چی داشت، که این ور نداشت؟

من یه سوال فنی دارم این سگ و گربه ها میرن تو خاک دسشویی میکنن اوکی بعد خب باسنشون رو میمالن به خاک ب ...

گربه ها خیلی حیوانات‌تمیزی هستن
بعد دستشویی کردن خودشون با دقت تمیز میکنن بزاقشون خیلی تمیزه

البته گربه های مو بلند بخاطر همین موضوعات دوست ندارم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

کسی که از حیوانات بدش بیادو افریده ی خدا رو چندش ببینهوجودش سراسر از بدیهجوری که حتی انرژی منفیشم از ...

کسی که طرفدار

ادمایی باشه ک به حیوانات توهینن میکنن یا اسیب میرسونن

بیشک طرف خانوادش از دستش زجر میکشن

چ برسه ب حیوون بدبخت 

استارتر در ضمن 

من واقعا نمیدونم شاید همیشه حیوانات باهوشی گیرم اومده

ولی گربه خیلی باهوش بود واقعا درک میکرد می فهمید اصلا این کم عقلی که دوستان میگن رو حس نکردم در ضمن خیلی تمیز تر و دردسرش هم کمتره ولی خب مثل سگ دستور پذیر نبود

من خرگوش تربیت کردم والا از کلی سگ باهوش تر🤔

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

2790
2778
2791
2779
2792