2777
2789
عنوان

به چه بهونه ای برم بیررونن

564 بازدید | 22 پست

با دوست پسرم میخوام برمم . بعد هیچ بهانه ای ندارم امروز نمیتونم بگم با دوستام چون بابام خودش میرسونه تا دوستام نبینه نمیره ( واقعا با دوستامم نمیتونم برم از دوست پسرم خبر ندارن ) فقط دوست صمیمیم میدونه اونم دیروز بیرون بوده اجازه نمیدن بهش امروزم تعطیل رسمیه بهونه خریدم نمیتونم بیارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ده روز دیگه تا کنکور اردیبهشت نمونده بشین خونه 40 تا تست بزن بعد کنکور وقت هست برا این کارا😂😂😂سر ...

بابا این آخرین باره دیگه تا کنکور نمیرم 😂 هفته پیشم نرفتم آخهه

دم در خونه دوستت قرار بذار با پسره بعد به بابات بگو میرم خونه دوستم درس بخونم اونجا پیادت میکنه و زنگو بزن از قبلم که هماهنگ کردی دیگه بابات میره تو برو ددر 

البته کار زشتیه پیچوندن خونواده حالا خوددانی

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

دم در خونه دوستت قرار بذار با پسره بعد به بابات بگو میرم خونه دوستم درس بخونم اونجا پیادت میکنه و زن ...

اگ زشته پس راه نشونشون ندین

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁