2777
2789
عنوان

به چه بهونه ای برم بیررونن

552 بازدید | 22 پست

با دوست پسرم میخوام برمم . بعد هیچ بهانه ای ندارم امروز نمیتونم بگم با دوستام چون بابام خودش میرسونه تا دوستام نبینه نمیره ( واقعا با دوستامم نمیتونم برم از دوست پسرم خبر ندارن ) فقط دوست صمیمیم میدونه اونم دیروز بیرون بوده اجازه نمیدن بهش امروزم تعطیل رسمیه بهونه خریدم نمیتونم بیارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده روز دیگه تا کنکور اردیبهشت نمونده بشین خونه 40 تا تست بزن بعد کنکور وقت هست برا این کارا😂😂😂سر ...

بابا این آخرین باره دیگه تا کنکور نمیرم 😂 هفته پیشم نرفتم آخهه

دم در خونه دوستت قرار بذار با پسره بعد به بابات بگو میرم خونه دوستم درس بخونم اونجا پیادت میکنه و زنگو بزن از قبلم که هماهنگ کردی دیگه بابات میره تو برو ددر 

البته کار زشتیه پیچوندن خونواده حالا خوددانی

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
دم در خونه دوستت قرار بذار با پسره بعد به بابات بگو میرم خونه دوستم درس بخونم اونجا پیادت میکنه و زن ...

اگ زشته پس راه نشونشون ندین

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁