2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم چجوری نامتو ببرم مزارشهدا میرم

شما میری منو یاد میکنی اونجا؟؟؟اسمم زینب ۳۵سالمه ومجردم و بیکارم دعا کن شاغل بشم ب امید خدا تو همین هفته از شرکت زنگ بزنن بگن بیا سرکار مشغول شو واز پس کار بربیام و ماندگاری بشم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اخه اونجا جایی نداره که من نامتو بذارم اسمتو بگو اونجا ازت یاد میکنم واست دعا میکنم

یبار یکی رفت مزار شهید ابراهیم هادی نامه مو گذاشت رو سنگ قبر و رفت چند روز بعدش حاجتمو گرفتم 

اسمم محدثه 🙃بگو منتظر کمکتون هستم

ﻣﻫﺭﺳﻳﮔﻟ. 💙🌺🤍 

یبار یکی رفت مزار شهید ابراهیم هادی نامه مو گذاشت رو سنگ قبر و رفت چند روز بعدش حاجتمو گرفتم اسمم مح ...

اسم چنتاشون میگم توهم واسشون فاتحه بفرست شهید سیدزمان حسینی.شهیدبهروز آجرلو‌.شهیدمرتضی جعفری.شهید محسن بغدادی

اسم چنتاشون میگم توهم واسشون فاتحه بفرست شهید سیدزمان حسینی.شهیدبهروز آجرلو‌.شهیدمرتضی جعفری.شهید مح ...

دستت درد نکنه عزیزم 🙃💙💙💙💙💙💙حاجت روا بشی مرسی با حضرت رقیه محشور باشی

ﻣﻫﺭﺳﻳﮔﻟ. 💙🌺🤍 

اخه اونجا جایی نداره که من نامتو بذارم اسمتو بگو اونجا ازت یاد میکنم واست دعا میکنم

من اسمم مهسا هست بگو پا در میانی کن پیش خدا بهم پسر بده 

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

سلام عزیزم چجوری نامتو ببرم مزارشهدا میرم

خواهر فاطمه ام لطفا دعام کن خیلی محتاج دعام خیلی خیلی 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

من عصر امروز میرم مزار شهدای گم نام.

فاطمه ام لطفا دعام کن خیلی محتاج دعام خیلی خیلی

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست