2777
2789
عنوان

طلاق!

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگار خانواده سنتی و بی فرهنگین😕 و انگار همسرت تحصیلکرده نیس که انقد تابع خانوادشه و مرد سالاره😦

اره خانوادش با سیاست میگن اینکار بکن اونکارو نکن وقتی هم باهاش حرف میزنم میگم چرا میری بیرون بهشون زنگ میزنی میگه تو از خانوادم بدت میاد

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم...

خودت ميدوني والا 

من ١٩سالمه اگه اين مشكلات رو داشتم كمي زمان ميدادم 

چون همسر خودمم اشتباهاتي رو از سر بي تجربگي داشت ك رفته رفته كمتر شد يا بينمون حل شد 

مثلا اگر من جاي تو بودم اينكارو ميكردم 

چون سنت كمه هيچوقت براي طلاق دير نيست 

تو ٢٥سالگي هم جدا بشي بازم سن واس تشكيل زندگي دوباره داري 

الان چون سنت كمه بعد جداشدنت شك نكن انتخاب بدتري ميكني 

بازم خودت ميدوني اين نظر شخصي من بود

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
اره کیف میکنن ک بیوه میشم

تواول فکر خودتو درست کن عزیزم زندگیتو به این دلیل از دست نده ک ميدوني ارزش گذشت و جنگ واسش هست نه فکر دیگران وقتی خودت انقدر تحت تاثیر رفتار بقیه ای از شوهرت چه انتظاریه 

لطفا هرکس با من جر وبحث کرده بگه لایکش نکنم خودم زود فراموش میکنم با تچکر 😝😜😜😜
خودت ميدوني والا  من ١٩سالمه اگه اين مشكلات رو داشتم كمي زمان ميدادم  چون همسر خودمم اشت ...

به فرض بهش فرصتی دیگ دادم چجوری الان ادبش کنم یا درستش کنم؟

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم...
انگار خانواده سنتی و بی فرهنگین😕 و انگار همسرت تحصیلکرده نیس که انقد تابع خانوادشه و مرد سالاره😦

عزيزم من بي خانواده ي فرهنگي تحصيل كرده زن سالار و ديدم كه حتي با خيانت پسرشون نسبت ب زنش مخالف نيستن و ب زنه ميگن فعلاً تحمل كن تا پنجا سالش بشه خوب ميشه 

گروه آبي وزن شروع ٧٥ ، وزن هدف ٦٥     پيش ب سويه موفقيت😍
به فرض بهش فرصتی دیگ دادم چجوری الان ادبش کنم یا درستش کنم؟

اخلاقيات شوهرت دست شماست عزيزم 

هر ادمي متفاوته 

من راه ادب كردن شوهرم رو ياد گرفتم 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
تا تایپیک قبلیم هم گفتم از بیوگی میترسم و حرفای فامیلام و مردم

ما هم تو تاپیک قبلیت کلی برات توضیح دادیم که تو این زندگی با هنچین شوهری فقط خودتو از بین میبری . 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!