2777
2789
عنوان

طلاق!

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 46 پست

اگر خانوادت پشتتن اره خيلي بهتر از اين وضيعته اصلاً ب فكر حرف مردم نباش تو هر خونه اي ي مشكلي هست و كسي قرار نيست جاي تو باشه البته حتما بد از طلاق سعي كن درس بخوني و ي كاري مشغول شي و رابطه هايي ك بد طلاق برات پيش مياد حتما از روي عقل باشه نه احساس

گروه آبي وزن شروع ٧٥ ، وزن هدف ٦٥     پيش ب سويه موفقيت😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تصمیم طلاق 

میخوای خیالت راحت بشه که تصمیمت درسته . با یه مشاور خوب صحبت کن و کل داستان زندگیتو براش بگو . ببین چی میگه . 

من که مطمئنم میگه جونتو بردار فرار کن . 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

دست بزن داشتن چیز کمی نیست عزیزم جدی روش فکر کن و یه مشاور خوب برین باهم

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
مادرم ک ۲روزه نخوابیده

الان کجایی ؟خونه ی شوهرتی ؟مادرت دنبالت نیومد؟

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

تو سنی نداری که از طلاق بترسی .مسلما موقعیت ازدواج پیدا میکنی

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
الان کجایی ؟خونه ی شوهرتی ؟مادرت دنبالت نیومد؟

نمیزاره برم بیرون میگه باهم بریم شهرستان طلاق بگیریم چن روزه دیگ یه کلمه باهاش حرف نزدم

در خیالم با خیالت بی خیال عالمم...

عزيزم من اخلاق شوهرتو نميدونم شايد خوبيهاييم داشته باشه ولي تو هم سنت كمه هم اينكه واقعاً لياقت خوشبخت شدنو داري موقع فكر كردن هم ب مادرت هم ب اينده ي خودت ك يروزي بچه هم مياد وسط حتماً فكر كن

گروه آبي وزن شروع ٧٥ ، وزن هدف ٦٥     پيش ب سويه موفقيت😍
 نمیزاره برم بیرون میگه باهم بریم شهرستان طلاق بگیریم چن روزه دیگ یه کلمه باهاش حرف نزدم

من تو تاپیک قبلی چی گفتم بهت ؟؟نگفنم حق زندانی کردنتو نداره زنگ بزن پلیس بیاد صورت جلسه کنه؟نگفتم زنگ بزن خانوادت بگو درو روت قفل کرده بگو بیان دنبالت ؟؟!!!