اگر خانوادت پشتتن اره خيلي بهتر از اين وضيعته اصلاً ب فكر حرف مردم نباش تو هر خونه اي ي مشكلي هست و كسي قرار نيست جاي تو باشه البته حتما بد از طلاق سعي كن درس بخوني و ي كاري مشغول شي و رابطه هايي ك بد طلاق برات پيش مياد حتما از روي عقل باشه نه احساس
گروه آبي وزن شروع ٧٥ ، وزن هدف ٦٥ پيش ب سويه موفقيت😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دست بزن داشتن چیز کمی نیست عزیزم جدی روش فکر کن و یه مشاور خوب برین باهم
هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
تو سنی نداری که از طلاق بترسی .مسلما موقعیت ازدواج پیدا میکنی
هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
عزيزم من اخلاق شوهرتو نميدونم شايد خوبيهاييم داشته باشه ولي تو هم سنت كمه هم اينكه واقعاً لياقت خوشبخت شدنو داري موقع فكر كردن هم ب مادرت هم ب اينده ي خودت ك يروزي بچه هم مياد وسط حتماً فكر كن
گروه آبي وزن شروع ٧٥ ، وزن هدف ٦٥ پيش ب سويه موفقيت😍