یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نه عزیزم شنا هر روغنی رو با کربوهیدرات بخوری چاقت میکنه..روغن به تنهایی چاق کننده نیست..قنده کربوهیدرات ها چاق کننده اس...کربوهیدرات راحت تر از چربی به سوخت تبدیل میشه قندش راحت تر میسوزه و روغن تبدیل به جربی توی بافت میشه..اگر کربو هیدرات نخوری بدن مجبوره سوختش رو از چربی بگیره..من از مرداد تا حالا دارم روغن های مختلفت بدون پالم رو امتحان میکنم بدون کربو هیدرات خوشبختانه سلولیت هام از بین رفته
روازاده؟همون دیوونه رو میگی؟؟😀 ن دوست عزیزم.من پزشک و دکترای متخصص همه میگن برای قلب ضرر داره و با ...
عزیزم اونی که باعث انسداد میشه روغنای پر از پالم و تراریخته س که به خورد بچه های بیچاره ما میدن ...وگرنه اجداد ما همیشه داستن دنبه استفاده میکردن بالای صد سالم عمر کردن ..غیر از روازده اسامیه دیگه ای هم بود . البته من خودم دخترمو تو سن یک سالگی که متخصصای عزیز میخواستن زیر تیغ حراحی ببرن بردم پیش روازاده خداروشکر با یه نسخه برطرف شد مشکل و هیچوقت به جراحی نکشید ...
روغن کنجدو و دنبه رو بیارین تو اشپزخونتون ..این روغنای صنعتی و تراریخته رو بزارین کنار . ببینین جطور دردای استخوانی و سردیهای بدنتون از بین میره ..این روغنا همشون سم هستم باعت از بین رفتن اعضای بدن میشن ..هر جیزی طبیعیش خوبه ..چون با ساختمان بدن سازگاری داره
من اصلا روازاده رو قبول ندارم...اما خودم وقتی میخواستم وارد این رژیم بشم یکماه شبانه روز تحقیق کردم..منو همسرم خیلیییی به سالم خوری اهنیت میدیم اما در کمال تعجب همسرم کلسترولش رفت بالا...ما گوشت قرمز رو محدود کردیم ماهی و گوشت مرغ خوردیم...میگو رو کلا حذف کردیم اما نشد که نشد ..یک روز متوجه شدم روی قوطی روغن زیتونمون چیزی نوشته شده که تا حالا ندیدم pomes یعنی تفاله زیتون...اونجا فهمیدم روغنمون آشغاله..بهترین روغن زیتون بازار رو خریدم بکر با پرس سرد روغن کنجد رو هم یک مارک خارجی با پرس سرد خیلی گرون تموم شدن...حدودا ۵۰۰ تومن روغنها شد...مخلوطشون کردم و برای همسرم فقط با اونا غذا درست کردم برای خودم هم با دنبه ها...چون هرچی به همسرم جیگفتم اینم خوبه نترس..قبول نکرد..پارسا جفتنون ازمایش خون دادیم..امسال هم هر دو اینکارو کردیم خوشبختاته کلسترول هنسرم پایین بود ...کلسترول من هم از پارسال پایین تر اونده بود من کلسترول نداشتما ولی عددش پایین تر اومده بود..بعنی که روغن دنبه در منم همون کاری رو کرد که روغن کنجد و روغن زیتون در همسرم انجام داد.تازه من کله پاچه و کره و خامه هم میخوردم..اما همسرم اصلا
روغن کنجدآماده میخری؟؟ بعد با روغن کنجد سرخ هم می کنی؟؟؟ میشه روش های استفاده ات بگی چون ...
روغن کنجد رو باید اون مدل بگیرید که مخصوص سرخ کردن باشه..درضمن این دستی ها خوب نیستن..مناسب سرخ کردن هم نیست.من نارک peak میگیرم...قبلا تایلندی میگرفتم که الان تو بازار نیست