2777
2789
عنوان

با این همه دنبه چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 32533 بازدید | 97 پست
نسخه: #روغن_دنبه_گوسفند_و_طرز_تهیه روغن دنبه برخلاف عقیده بعضی ها که میگویند چاق میکند، اصلا ...

درست کردم ببین چی شد 

عزیزم میای این تاپیک

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1645469/روغن-درست-کردم-اما-سیاه-شده-عکس-عکس?postId=54512535

ببین اشتباهم کجا بوده 

مخصوصا چرخکردش امتحان کنید  دعام میکنید انقد که خوشگل و خوشمزه میکنه خورشتو

با چرخ گوشت چرخ می کنید 

یا میشه غذاساز هم بریزم 

آخه کنه تو اون چرخ گوشت به اون بزرگی فکر کنم چیزی بیرون نیاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اینا رو جنوب گیر نیاوردم..پدرشوهرم برامون خرید از فروشگاه تعاونی توی اصفهان...فکر کنم تعاونی شه ...

سلام شما هنوزم روغن دنبه مصرف میکنید راضی هستین همچنان ؟

ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
روازاده؟همون دیوونه رو میگی؟؟😀 ن دوست عزیزم.من پزشک و دکترای متخصص همه میگن برای قلب ضرر داره و با ...

دوست عزیز ، اتفاقا طب اسلامی و سنتی خیلی بهتر از طبابت بعضی از پزشکان هستش ، من با دستورات طب اسلامی و سنتی توی دو سالی که کرونا بود اصلا بیمار نشدم و خیلی از مشکلات پوست و موی من بهبود پیدا کرد ، اما تعدادی باور نداشتن ویکی از بستگان نزیکمان که خیلی بهش تاکید کردم با طب اسلامی و سنتی کرونا رو درمان کنه گوش نکرد و پارسال در بیمارستان زیر نظر پزشکا از دنیا رفت
همسرم هم حساسیت داره و مرتب عطسه و آب ریزش بینی شدید داشت و دکترا بهش گفتن باید سینوسهاشو عمل کنه ، اما من نزاشتم و با استفاده از روغن پونه و روغن بنفشه که داخل بینی و روی پیشانی زد ، خدا رو شکر خیلی خیلی بهتر شد
خودم همه بیماری خونی داشتم و دکتر گفته بود باید تیکه برداری کنن تا علت رو بفهمن ، ‌که این کار رو نزاشتم انجام بدن و الان با طب اسلامی حالم خوب خوب شد
خدایا شکرت .....

شما کدوم شهری؟ اگه مشهد هستی میشه بگی پیش کی میری و کجا؟

تهران هستم ، من  فقط با طب اسلامی که همه دستوراتش توی گوگل هست خودم رو درمان کردم ، شما هم برای هر بیماری توی گوگل سرچ کن و راهکارهای خوبی برای درمان داره و یکی از بهترین روش‌ها برای سلامتی که دستور اهل بیت هستش ، حذف ناهاره ، الان چند ساله که ناهار نمی‌خورم و به جاش سرشب شام میخورم و اصلا اضافه وزن هم ندارم