یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
روازاده؟همون دیوونه رو میگی؟؟😀 ن دوست عزیزم.من پزشک و دکترای متخصص همه میگن برای قلب ضرر داره و با ...
دوست عزیز ، اتفاقا طب اسلامی و سنتی خیلی بهتر از طبابت بعضی از پزشکان هستش ، من با دستورات طب اسلامی و سنتی توی دو سالی که کرونا بود اصلا بیمار نشدم و خیلی از مشکلات پوست و موی من بهبود پیدا کرد ، اما تعدادی باور نداشتن ویکی از بستگان نزیکمان که خیلی بهش تاکید کردم با طب اسلامی و سنتی کرونا رو درمان کنه گوش نکرد و پارسال در بیمارستان زیر نظر پزشکا از دنیا رفت همسرم هم حساسیت داره و مرتب عطسه و آب ریزش بینی شدید داشت و دکترا بهش گفتن باید سینوسهاشو عمل کنه ، اما من نزاشتم و با استفاده از روغن پونه و روغن بنفشه که داخل بینی و روی پیشانی زد ، خدا رو شکر خیلی خیلی بهتر شد خودم همه بیماری خونی داشتم و دکتر گفته بود باید تیکه برداری کنن تا علت رو بفهمن ، که این کار رو نزاشتم انجام بدن و الان با طب اسلامی حالم خوب خوب شد خدایا شکرت .....
شما کدوم شهری؟ اگه مشهد هستی میشه بگی پیش کی میری و کجا؟
تهران هستم ، من فقط با طب اسلامی که همه دستوراتش توی گوگل هست خودم رو درمان کردم ، شما هم برای هر بیماری توی گوگل سرچ کن و راهکارهای خوبی برای درمان داره و یکی از بهترین روشها برای سلامتی که دستور اهل بیت هستش ، حذف ناهاره ، الان چند ساله که ناهار نمیخورم و به جاش سرشب شام میخورم و اصلا اضافه وزن هم ندارم