2777
2789
عنوان

با این همه دنبه چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 32534 بازدید | 97 پست
روغن کنجد رو باید اون مدل بگیرید که مخصوص سرخ کردن باشه..درضمن این دستی ها خوب نیستن..مناسب سرخ کردن ...

اسم مارکش نارک peak هستش؟؟

بعد از کجا مخری 

فروشگاه های رفاه و کوثر دارن؟

یا جای خاصی میری

من اصلا روازاده رو قبول ندارم...اما خودم وقتی میخواستم وارد این رژیم بشم یکماه شبانه روز تحقیق کردم. ...

من خودم کنجد و زیتونه بازاری و نمیخرم چون اصن روغن گیریشون مشکل داره بیشتر باعث بالا رفتن چربی میشه.  فک کنم بدونین روغن گیریه مستقیم از دانه های کنجد اصن برا خورد و خوراک خوب نیست.  باید اول دانه کنجد ارده بشه بعد روغن گیری بشع که بهش روغن ارده میگن. من خودم روغن زیتون و ارده کنجدو از نمایندکی محصولات روازاده میگیرم یا از فروشگاه سبوس. ..من امسال ماه رمضون دو تا شیشه پر از روغن زیتون و تموم کردم هیچ مشکلی هم نداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از تجربه ات روغن دنبه را خودت گرفتی  بعد چطوری دو مدل آشپزی می کردی مثلا می خواستی ...

نه من اصلا برنج  و حبوبات و پاستا نمیخورم

اگر میخواستم خورشت درست کنم گوشت رو با چربی خودش اول یک تفت میدادم بعد روغن مخلوط زیتون و کنجد میزدم..خودمم از همون میخوردم..فقط برای خورشت.اما مرغ و ماهی و اینا رو دو مدل درست میکردم..بیشتر اوقات عذاهای خودن رو با دنبه های ریز ریز میزارم تو فر..هم میپزه هم سرخ میشه هم دستم آزاد تره

روغن دنبه رو هم روزایی که دلم حزعاله میخواد نیگیرم میزارم یخچال تا یک هفته بسه..به حز اونن دنبه هار و تکه های ریز میکنم میزلرم تو فریزر هروقت خواستم درمیارم..الان البته همسرم منعطف تر شده گاهی توی آبگوشت یک تکه گنده میندازم

اما چربی های گوشت رو کامل جدا میکنم..نمیدونم غلطه یا نه اما اونا رو دوست ندارم

من خودم کنجد و زیتونه بازاری و نمیخرم چون اصن روغن گیریشون مشکل داره بیشتر باعث بالا رفتن چربی میشه. ...

منم منظورم همین روعن گبری دستی هاس.‌آره اوتا برای پخت و پز مشکل داره..

در نورد محصولات روازاده اطلاعی ندارم البته

عزیزم اونی که باعث انسداد میشه روغنای پر از پالم و تراریخته س که به خورد بچه های بیچاره ما میدن ...و ...

روا زاده تو کدوم شهره تهران؟

و نوبت هاش به چه شکل میگیرن؟ زود به زود 

قیمش رو هم بگو ممنون 

راستی قیمت روغنی که از نمایندگی اش گرفتی رو هم بگو مرسی

اسم مارکش نارک peak هستش؟؟ بعد از کجا مخری  فروشگاه های رفاه و کوثر دارن؟ یا جای خاصی میری

والا اینا رو جنوب گیر نیاوردم..پدرشوهرم برامون خرید از فروشگاه تعاونی توی اصفهان...فکر کنم تعاونی شهرداری باید باشه..منظورم اینه پیدا کردنش نباید مشکل باشه..جنوب چون جتس خارحی زیاد میاد اینجورچیزا کمتر پیدا میشه آره پیک باید باشه اسمش اما peak اینجوری نوشته و بقیه توضیحاتش فارسیه تو گوگل بزتی شکلش هست

نه من اصلا برنج  و حبوبات و پاستا نمیخورم اگر میخواستم خورشت درست کنم گوشت رو با چربی خودش اول ...

برنج نمیپزی یعنی خورشت خالی خالی می خورید؟؟

بعد حبوبات هم نمی خوری 

پس میشه لیست غذاهایی که درست می کنی بگی ؟؟؟

حتما بگو همه رو مررررررررررررسی

برنج نمیپزی یعنی خورشت خالی خالی می خورید؟؟ بعد حبوبات هم نمی خوری  پس میشه لیست غذاهای ...

عزیزم خودم برنج نمیخورم همسرم میخوره

من خورشت رو بدون حبوبات میخورم خالی 

غذاهایی که من میخورم ..تخم مرغه گل کلم..بامیه..مایه لوبیا پلو..ماهی ...مرغ و گوشت و کباب تابه ایی..کدو سبز بادمجون..قارچ .فلفل دلمه اینا و کلا سبزیجاتی که غده ای نباشه برام مجازه..

من خورشت اسفناج میخورم..خورش کدو بادمجون

.قلیه ماهی و میگو..مرغ به هر صورتی برام محازه..املت ..مایه ماکارونی...نرگسی اسفناج..کوکوسبزی..سوپ سبزیجات و مرغ..رولت اسفناج..کوکوی مرغ

عزیزم خودم برنج نمیخورم همسرم میخوره من خورشت رو بدون حبوبات میخورم خالی  غذاهایی که من میخور ...

مرسی واقعا زحمتت شد 

گفتم خدایا خیلی لیست غذاش کم میشه

من با برنج و حبوبات بعضی اوقات هی میگم چی بگذارم 

ولی منم به علت اضافه وزن باید برنجم کم کنم یا فقط برنج برای همسرم بگذارم 

البته اگه بگذاره نخورم

من روغن ميگيرم ازش كلا روغن نباتي استفاده نميكنم مطلقا

عزیزم روشت

من درست کردم سیاه شد 

عزیزم میای این تاپیک

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1645469/روغن-درست-کردم-اما-سیاه-شده-عکس-عکس?postId=54512535

ببین اشتباهم کجا بوده 

بله تهرانه ..نوبت گیری خیلی سخت ووقت گیره .. روغن ارده کنجد 37روغن زیتون 30

عزیزم میای این تاپیک

از دستور روازاده رفتم 

چرا سیاه شد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1645469/روغن-درست-کردم-اما-سیاه-شده-عکس-عکس?postId=54512535

ببین اشتباهم کجا ب