2777
2789
عنوان

با این همه دنبه چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 32533 بازدید | 97 پست

من که دنبه رو اندازه گوشت خورشتی خرد می حنم تو قورمه و قیمه می ریزم خیلی خلی خوشمزه می شه بعد با گوشت چرخ کرده که توش دنبه هم اضافه می کنم مزه غذا عالی می شه 

همه چی گرون کردن الا جون آدما 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مخصوصا چرخکردش امتحان کنید  دعام میکنید انقد که خوشگل و خوشمزه میکنه خورشتو

چرخكرده دنبه؟؟؟

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
هیچی بریز بره.واسه سلامتی مث سمه.

عزیزم اتفاقا دکترا طب سنتی پیشنهاد میدن بجای روغن های مایع و روغن های نباتی از روغن حیوانی استفاده کنیم

به از این چه شادمانی 💖                                        که تو جانی و جهانی💖
من ک همیشه دنبه ها و چربی های اضافه رو میزارم چن ساعت فریز شه بعد چرخشون میکنم روغنشونو میگیرم جزغال ...

آره ماام اين كارو ميكنيم واقعا حال ميده😍😋   ما تركا بهش ميگيم جيزلاخ🤣🤣🤣

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
من ک همیشه دنبه ها و چربی های اضافه رو میزارم چن ساعت فریز شه بعد چرخشون میکنم روغنشونو میگیرم جزغال ...

شما کجایی هستی مادرشوهرم نیشابوری ی قلفی ایی درست می کنه که من می گم هیچ غذایی نخورم الا قلفی 

همه چی گرون کردن الا جون آدما 

یکی از سالمترین روغنها روغن دنبه هست دوست عزیز

خرد ریز یا چرخش کن با سیب سفید و یه قاشق دارچین بریز تو قابلمه زیرش کم کن وسر بزار روش تا دنبه ها روغنش جدا بشه گاهی هم بزن تا روغن بیشتری بهت بده می تونی برای سرخ کردن یا در خوراکها ازش استفاده کنی☺

دنبه گوسفند خیلی خاصیت داره توی قرمه سبزی و آبگوشت خوشمزه میشه 

مادرشوهر من دنبه رو تکه تکه میکنه میریزه توی یه قابلمه پیاز هم خورد میکنه میریزه توش میزاره روی شعله گاز ، روغن میندازه و روغنشو برای غذا درست کردن استفاده میکنه(البته توی برنج نمیریزه برای خورشتها استفاده میکنه) و یه تکه هایی هم سرخ شده ته قابلمه باقی می مونه که بهش میگن جزلاغ که میخورن خوشمزه‌است شبیه خوش گوشت و خوعک جگرکیاس 

من مخالف فمنیسمم و از نظرمن تفاوتهای زن و مرد قابل انکار نیست