داخل قورمه سبزی عالیه.روغن ازشون بگیر به روشی که دوستان گفتن.و از جزغالش گرم کن صبحانه بدید بچه هاتون بخورن.بعد عزیزم گوشتای با چربی رو جووووون میده باهاش ته چین دامغانی درست کنی عالیه.برنجتو آبکش کن گوشتت رو با همون چربیهاش یه تفت کوچیک بده تو پیاز داغ و گرد غوره و گوجه خورد شده و هر ادویه ای که دوست داری بعد برنجتو کمی بریز تو قابلمه گوشتت رو به تنهایی همونطور خام بزار زیر لایه زیرین برنجت و مابقی برنجتو بریز و روی برنجت اون پیاز داغ و گوجه رو بزار و وقتی برنجت دم داد شعله رو کم کن اجازه بده یک ساعت با شعله ملایم با بخار برنج گوشتت پخته بشه نمیدونی چه عطری و چه خاصیتی داره
چرخکرده شو تو قابلمه میریزم روغنش ک جدا شد یه کوچولو کرم رنگ ک شد روغنشو میگیرم
بعد جزغاله ها رو با همون روغن و زردچوبه و نمک و اینا اماده میکنم بعد خمیر از نونوایی میگیرم و لای خمیر میکنم و مثل کیک رو گاز میزارم بعدم نوش جان میکنیم😆😆
دقیقا روغنش برای کسایی که چربی خون دارن عالیه در مدت یک ماه کلسترول رو میاره پایین
یه جورایی روغن کاری میکنه اعضای داخلی بدنو تا خوب کار کنه. .چون طبیعیه ..من امتحان کردم به مرور بعد از استفاده طولانی از روغن دنبه و کنجد تو پخت و پز شکم اب میشه
عزیزم اتفاقا دکترا طب سنتی پیشنهاد میدن بجای روغن های مایع و روغن های نباتی از روغن حیوانی استفاده ک ...
روغن حیوانی بله نه روغن دنبه.
روغن حیوانی رو از ذوب کردن کره دوغ میگیرن.ما خودمون اقواممون تو روستا هستن.یکی از نشونه های عدم کیفیت روغن حیوانی اضافه کردن روغن دنبه به اون هست.یه جور کلاهبرداریه
یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+