2777
2789
عنوان

پسری که همسرش فوت شده

644 بازدید | 40 پست

بچه ها دختر ۲۷ سالشه و تا به خال ازدواج نکرده

پسر هم ۲۹ سالشه تحصیل کرده و با شخصیت  و ماخوذ به حیا که ۳ سال و نیم پیش همسرش فوت میشه و فقط یک سال زندگی کردن

این دختر و پسر با هم آشنا میشن ولی پسر به دختره نگفته قبلا ازدواج کرده به نظرتون دلیلش چیه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا پسره از ایناس که نمیخواد از نقطه امنش خارج شه و از ایناست که سریع ناامید میشه

حق داره ...

منم جدا شدم ...

گاهی آدم سرخورده میشه و می‌ترسه پسش بزنند 

منم از ترس شرایطم با کسی تو رابطه نمیرم

کلا پسره از ایناس که نمیخواد از نقطه امنش خارج شه و از ایناست که سریع ناامید میشه

بهر دلیل

اگر در حد رابطه همکاری هست اوکی مهم نیس نگفته ولی اگر فراتره باید حسابی توبیخ شه و ببینی دیگه چیا پنهان کرده و دروغگو هست یا نه

سعی نکن اشتباهش لاپوشونی کنی  برا خودت 

حق داره ...منم جدا شدم ...گاهی آدم سرخورده میشه و می‌ترسه پسش بزنند منم از ترس شرایطم با کسی تو رابط ...

جدی میگی؟ میشه کمک کنی🥺🥺ببین اولش این آدم با اون دختر رابطه عاطفی داشت حدود ۴ ماه بعدش یهو انگار ترسید کنار کشید رابطه عاطفی رو قطع کرد و دوست معمولی موند ولی دختره رو ول نمیکنه هر روز با هم در ارتباطن به نظرت دلیل رفتارش چیه؟ از ازدواجش هم هیچی نگفته

دوست معمولی ینی تو رابطه نیستن؟خب لزومی نداشته بگهولی اگه تو رابطه ن که دروغگوعه

۴ ماه اول تو رابطه بودن بعدش انگار ترسید و رابطه عاطفی رو قطع کرد و به عنوان دوست معمولی رفتار میکنه و کلا رابطه اش رو هم با دختره قطع نمیکنه کل این دو سال در ازتباطن با هم به نظرت دلیل چیه