2777
2789
عنوان

پسری که همسرش فوت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 40 پست
جدی میگی؟ میشه کمک کنی🥺🥺ببین اولش این آدم با اون دختر رابطه عاطفی داشت حدود ۴ ماه بعدش یهو انگار ت ...

ببین دوسش داره ها ...

اما شاید ترس داره از گفتن شرایطش ...

میگه الان بگم عکس العمل دختره چیه ...

عکس العمل خانواده ش چیه ...

اگه پسم بزنه چی؟

اگه کسی و با شرایط خاص من نخواد چی و...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین دوسش داره ها ...اما شاید ترس داره از گفتن شرایطش ...میگه الان بگم عکس العمل دختره چیه ...عکس ال ...

واقعا شرایط سختیه .بیچاره اون دختر که در خفای خودش از همه چی خبر داره ولی تو ظاهر هم نمیتونه به روی طرف بیاره. از طرفی هم پسره رو دوست داره

چون یه فرهنگ غلطی وجود داره که ایشون همسرشون مرده نباید دنبال یه دختر مجرد یا کیس خوب باشه، ایشونم ...

دقیقا منم جدا شدم و چنین حسی دارم...

با اینکه از زیبایی چیزی کم ندارم اما خودم و در حد یه فرد مجرد نمی دونم 

ایشون دچار اضطراب جدایی هستن.. و این با توجه به ترومایی که پشت سر گذاشتن یه عکس العمل طبیعی محسوب می ...

اخه خودش رابطه عاطفیش رو قطع کرد ولی دوستیش با دختره همچنان پابرجاستااا …. اگه اضطراب جدایی داره نمیترسه دختره بزه با یکی دیگه ازدواج کنه؟

دقیقا منم جدا شدم و چنین حسی دارم...با اینکه از زیبایی چیزی کم ندارم اما خودم و در حد یه فرد مجرد نم ...

بابا چه اشکالی داره که قبلا ازدواج کردی الان مثلا خود من اصلا ازدواج طرف مقابلم برام مهم نیس ولی خودش احتمالا میترسه بگه 

دقیقا منم جدا شدم و چنین حسی دارم...با اینکه از زیبایی چیزی کم ندارم اما خودم و در حد یه فرد مجرد نم ...

یه دوستی داشتم این خانوم 6ماه بعد عقد همسرش فوت کرد بخدا دید مردم نسبت بهش افتضاح بود تحصیلکرده، زیبا، ولی طرف حاضر بود اینو برای پسرش نگیره یه دختری که با هزار نفر بوده رو بگیره، شما هم عزیزم برو مشاوره، روی اعتماد به نفس خودت کار کن خود کم بین باشی، یه سطح پایین رو جذب می کنی

بابا چه اشکالی داره که قبلا ازدواج کردی الان مثلا خود من اصلا ازدواج طرف مقابلم برام مهم نیس ولی خود ...

گلم نه خواستگار سنتی دارم نه جرات دارم خودم باز با کسی آشنا بشم و حالت عاشقانه بگیره ...

حال روحی بسیار بدی دارم ...

اون آقا هم احتمالا خبر ندارند شما از همه چیز آگاهی و برات مهم نیست به خاطر همین می ترسند یا زمان بده تا خودشون مطرح کنند یا خودت مطرح کن تا ایشون راحت بشن و زندگیتونو بسازید

یه دوستی داشتم این خانوم 6ماه بعد عقد همسرش فوت کرد بخدا دید مردم نسبت بهش افتضاح بود تحصیلکرده، زیب ...

مشاوره رفتم

خود کم بین نیستم

اعتماد به نفس بالایی دارم

قدم بلنده زیبام و عمل زیبایی هم داشتم ولی خب اصلا نه خواستگار سنتی دارم نه حالت آشنایی و...

کلا پسره از ایناس که نمیخواد از نقطه امنش خارج شه و از ایناست که سریع ناامید میشه

شاید ترس از دست دادن داره.میخاد حسابی ب خودش علاقه کند کنه بعد بگه ک زمانش دشت خودش باشه

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...