ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دقیقا منم جدا شدم و چنین حسی دارم...با اینکه از زیبایی چیزی کم ندارم اما خودم و در حد یه فرد مجرد نم ...
یه دوستی داشتم این خانوم 6ماه بعد عقد همسرش فوت کرد بخدا دید مردم نسبت بهش افتضاح بود تحصیلکرده، زیبا، ولی طرف حاضر بود اینو برای پسرش نگیره یه دختری که با هزار نفر بوده رو بگیره، شما هم عزیزم برو مشاوره، روی اعتماد به نفس خودت کار کن خود کم بین باشی، یه سطح پایین رو جذب می کنی
بابا چه اشکالی داره که قبلا ازدواج کردی الان مثلا خود من اصلا ازدواج طرف مقابلم برام مهم نیس ولی خود ...
گلم نه خواستگار سنتی دارم نه جرات دارم خودم باز با کسی آشنا بشم و حالت عاشقانه بگیره ...
حال روحی بسیار بدی دارم ...
اون آقا هم احتمالا خبر ندارند شما از همه چیز آگاهی و برات مهم نیست به خاطر همین می ترسند یا زمان بده تا خودشون مطرح کنند یا خودت مطرح کن تا ایشون راحت بشن و زندگیتونو بسازید