سلام دوست دخترم واسه همه ی بچه های کلاس کارت دعوت آورده و همه رو واسه تولدش دعوت کرده(بچهها ده سالشونه) نمیدونم بزارم بره یا نه شوهرم میگه نره ولی اگه رفت مسولیتش با خودته! تولد هم فقط بچه ها هستن بدون مادر نمیدونم چیکار کنم بزارم بره یا نه ؟ از طرفی دوست دارم بره و اجتماعی بشه
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
من بچه بودم خانوادم نمیزاشتن برم تولد میگفتن خانواده طرفو نمیشناسیم اون موقع عصبی و ناراحت میشدم اما الان ک شدده ۲۰ سالم همش میگم خداروشکر ک نزاشتن....
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)