2821
2789
عنوان

کثافت کاری

497 بازدید | 36 پست

دلم‌گرفت عصری بنا به شرایطی از ج ن ده بودن چند نفر با خبر شدم.چه قدر به نظرم اینا خانومای خوبی بودن.باهاشون سلام علیک داشتم.اه چقد دنیا بد شده!

خدایا آخر عاقبتمونو بخیر کن و ما رو حفظ کن

وااااااای من تو ام یا تو منی

من متوجه شدم همسایه‌مون ک تسبیح از دستش نمی افته‌ با مرد متاهل رابطه داره و میارتش خونه

به یاد فرزندان ایران و جانفدایان میهن، روحشان شاد و راهشان پر نور باد...18 و 19 دی را تا لحظه مرگ از یاد نخواهم برد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وااااااای من تو ام یا تو منیمن متوجه شدم همسایه‌مون ک تسبیح از دستش نمی افته‌ با مرد متاهل رابطه دار ...

خیلی ناراحت شدم. همشونم با اون مردی که ۳ تا بچه داره.تازه چقدم خانوم اون مردتیکه خوبه حیف

وااااااای من تو ام یا تو منیمن متوجه شدم همسایه‌مون ک تسبیح از دستش نمی افته‌ با مرد متاهل رابطه دار ...

احتمالا داشته پوششی کار می‌کرد ک کسی بهش شک نکنه     هوف البته الان وضع انقد بد شده خیلیا اصلا حتی نمیپوشونن قشنگ اعلام میکنن حتی 

خدایا خودمو به تو سپردم.

اللهم اجعل عواقب امورنا خیراحواست باشه تو دلت سرزنش نکنی یا خودتو بهتر ندونی که بدجور تلافی میشهبراش ...

دقیقا به همین فکر میکنم هر وقت ازین چیزا باخبر میشم.امشب به حدا میگفتم خدایا ما آدمیم معلوم‌نیس فردا چیکار میکنیم خواهشا حواست بهم باشه عاقبت با خیر بشم

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز