2777
2789
عنوان

کثافت کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 36 پست
دوست عزیز این اسمش قضاوت نیست جای بد و خوب هییییچوقت نباید توی جامعه عوض بشه اگه اینشکلی باشه هر ...

من اسم قضاوت آوردم اصلا؟؟😑کجا نوشتم قضاوت...سرزنش و قضاوت باهم فرق دارن‌‌..اینکه بگی من هیچوقت گناه نمیکنم و به گناه نمی‌افتم یعنی خودت رو استغفرالله از امام معصوم هم بالاتر میدونیم..حدیث هست که میگه اگه انسانی رو سرزنش کنیم حتی انسان کافر،بخاطر گناهش یا نقصش از دنیا نمیری تا به سختی اون فرد دچار بشی..برای همین همیشه باید مراقب حرفامون باشیم و خودمون رو بسپاریم به خدا

...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خود اون آدمو نباید سرزنش کرد ولی کارشو باید سرزنش کرد . سر نخ رو که بگیری میرسی به مذهبی ها . اینا ب ...

بسه دیگه هر کس با تصمیم خودش بخواد هر کثیف کاری بکنه میرسه به مذهبی ها   اتفاقا مذهبی ها هییییچ کاری نکردن  و سر نخ میرسه به اعتقاد به ازاااادی به بی بند و باری  و این از اولش توی غرب و جاهای دیگ دنیا ک مذهبی های اینشکلی وجود نداشتن هم بوده

خدایا خودمو به تو سپردم.

بسه دیگه هر کس با تصمیم خودش بخواد هر کثیف کاری بکنه میرسه به مذهبی ها اتفاقا مذهبی ها هییییچ کاری ...

والا ،این همه بی بند و باری غربی ها رو نمیگن.‌..آخرش ربط میدن به دین.‌.خوب دین همون خداست..یعنی مشکل از خداس بنظرشون لابد..سرنخ میرسه به شیطان رجیم

...
من اسم قضاوت آوردم اصلا؟؟😑کجا نوشتم قضاوت...سرزنش و قضاوت باهم فرق دارن‌‌..اینکه بگی من هیچوقت گناه ...

بله ما قرار نیست بگیم اون فرد هیچوقت قرار نیست توبه کنه یا .. و اینکه کلا فرد رو طرد کنیم ولی متاسفانه یک سری افراد هستن ک کلا سعی میکنن جای زشتی ها و خوبی ها رو عوض کنن و بگن ما کلا حق نداریم بگیم فلان چیز بده   من اشتباه برداشت کردم از حرفتون فک کردم شما هم اون نظر رو دارید ببخشید 🌸

خدایا خودمو به تو سپردم.

شما ها فقققط حرف مفت می‌زنید و همیشه بدون هیچ تحقیقی فقط سعی می‌کنید چیزایی ک توی سرتون هست بدون هیچ تجزیه و تحلیلی فقط بریزید بیرون  مذهبی ها همه تو سیاست و دولت نیستن مذهبی ها همون درصدی هستن که بخاطر کشورشون و اعتقاداتشون شهید دادن جلوی همه تهاجم فرهنگی ها و کثافت کارهای غرب وایسادن  من هیچ مذهبی ندیدم که بگه من قراره بچه مو بفرستم خارج از کشور  و اختلاس گر ها هممممه غرب گرا بودن   شما غرب گرا ها گند زدید به کشور اجازه  دادید هر اشغالی تو کشور پخش بشه کل مشکل کشور رو چسبوندید به ریجستری آیفون    حالم ازتون به هم میخوره کاش اننننقد متعصب نبودید     من خودم کاااملا با تحقیق دینم رو انتخاب کردم  و حرفای امثال شما فقط برا فرار کردن از حقیقته 

خدایا خودمو به تو سپردم.