2777
2789
عنوان

کثافت کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد نامی دارنچقدر کار سختی هستهر آدم چندش کثافط باید تحمل کنندآخرم کلی حرف بشنون کلی اذیت بشن شاید پو ...

وای چقد بیچاره ان حتما یه کمپین حمایت از جن . ده ها بزنید حالم به هم میخوره از امثال شما   که از همه جور کثافت اجتماعی حمایت میکنید 

خدایا خودمو به تو سپردم.

احتمالا داشته پوششی کار می‌کرد ک کسی بهش شک نکنه هوف البته الان وضع انقد بد شده خیلیا اصلا حتی ن ...

اره ادا در میاره یبار یکی از دخترای همسایه‌ مون ۱۲ شب برگشت اینم سریع زنگ زد پلیس گفت این خانومه خرابه بیاین جمش کنین😂همیشه هم ب من میگه لباسات بدن و چپ چپ نگاهم میکنه

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

هیچوقت کسی رو سرزنش نکنید یا تحقیر یا خودتون رو برتر ندونید..اگه سریال او یک فرشته بود رو نگاه کرده باشین،مرده به برادرش میگه چرا گناه میکنی و سرزنشش میکنه آخرشم خودش به گناه میافته..پس مراقب حرفامون همه جا حتی فضای مجازی باشیم تا دامن گیر ما نشه..خدا به همه کمک کنه..از خدا بخواهیم گناه از ما و ما از گناه دور باشیم

...
وای چقد بیچاره ان حتما یه کمپین حمایت از جن . ده ها بزنید حالم به هم میخوره از امثال شما که از همه ...

فکر نکنم منظورشون حمایت باشه.‌.منظورش اینه خیلی کار بدیه و فقط باعث سرشکستگی نفس آدم و عذاب وجدان همیشگی هست و تهش هیچی نداره جز خریدن گناه و حق الناس هایی که جبران نمیشه کرد

...
خدایاااااا مگه میشه!!!!

عزیزم تازه خیلی کاراشو‌ نگفتم 😂

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

هیچوقت کسی رو سرزنش نکنید یا تحقیر یا خودتون رو برتر ندونید..اگه سریال او یک فرشته بود رو نگاه کرده ...

دوست عزیز این اسمش قضاوت نیست  جای بد و خوب هییییچوقت نباید توی جامعه عوض بشه   اگه اینشکلی باشه هر کس هر کار بدی هم انجام بده باز میگه منو قضاوت نکنید     البته موضوعات شخصی منظورم نیست اینا اجتماعی هستن 

خدایا خودمو به تو سپردم.

مجبورن؟

من ی مستند دیدم گفت من نیاز مالی نداشتم با ترفندی رفتم خونه همکلاسیم بیهوشم کردن و عکس و فیلم برهنه گرفتن و من تهدید کردن که می‌بریم جلو مطب بابات هم بهش نشون میدم هم کل شهر عکسا پخش میکنیم 

این بیچاره بچه بوده ۱۵یا ۱۶سال داشته تن داده به این کار 

در نهایت یکبار که با آقایی تو اتاق بودن نتوانسته تحمل کنه گلدون شکسته رگ دستش زده اونام پرتش کردن در بیمارستان و رفتن و دیگه سراغش نیامدن اما می‌گفت ۳سال مجبور بوده تن بده به خواسته هاشون

من ی مستند دیدم گفت من نیاز مالی نداشتم با ترفندی رفتم خونه همکلاسیم بیهوشم کردن و عکس و فیلم برهنه ...

شاید یکی دوتا اینشکل باشه ولی تو جامعه کلی کار دیگه هست ک میشه انجام داد میشه کارای دیگ کرد ولی خوب اینا اکثر خودشون انتخاب میکنن راه آسونی ک کثیف هست انتخاب کنن

خدایا خودمو به تو سپردم.