2777
2789
عنوان

باردارم تو ده روز یک کیلو چاق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 56 پست
چیزهایی بخور ک بچه وزن بگیره نه خودتمثلا‌ کباب، کره بادام زمینی، سینه مرغ، ماهی سالمون، نان سبوس دار ...

من صبحانه کره بادام زمینی یا پنیر گردو میخورم  

میان وعده گردو یا میوه  دکتر گفته دوتا اما من یدونه میخورم 

ناهار برنج ۱۰ قاشق با ۳ یا قاشق خورشت 

میاون وعده عصر دوتامیوه 

شام هم معمولا کباب ابپز یا عدسی یا تخم مرغ ابپز 

قبل خوابم شیر با بادام ۱۵ عدد ودوتا خرما 

طول روزم دویا ۳ تا خرما میخورم 

اینا زیادن ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و منی ک تو بارداریم ۸ کیلو کم کردم😂😂😂

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بچه من ۲۳۰۰ بود .ان شاالله این یکی تپلی و لپ گلی میشه وزنتم میاد پایین بعدش کلی شب بیداری و شیردهی د ...

من اصلا نگران چاقی بعد خودم نیستم میترسم وزنم بره بالا مسمویت بگیرم یا بچه نتونه رشد کنه جاش تنگ بشه  زایمان زودرس بکنم باز 

من صبحانه کره بادام زمینی یا پنیر گردو میخورم میان وعده گردو یا میوه دکتر گفته دوتا اما من یدونه م ...

برای من زیاده، منم هفته ۲۲ هستم

مخصوصا ناهار و ۱۰ قاشق برنج، تعداد خرماها و... ولی خب شما میگی طبق رژیم و برنامه پیش میری باز با دکتر مشورت کن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من زیاد چاق نشدم اول تا آخر بارداری ۱۰کیلو اضافه کردم تازه دوقلو هام هر کدوم ۴ کیلو بودن شکمم اصلا م ...

چه خوب هر کدوم ۴ کیلو ؟ چیا میخوردی که وزنشون خوب بود 

و منی ک تو بارداریم ۸ کیلو کم کردم😂😂😂

شما بنده برگزیده ی خدائی🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من همش میگفتم کاش یکم حالت تهوع بگیرم نتونم غذا بخورم وزنم کم بشه

نه تهوع هم آزاردهنده است همون بهتر نداشتی

چه خوب هر کدوم ۴ کیلو ؟ چیا میخوردی که وزنشون خوب بود

آره هر کدوم ۴ کیلو 

من تو دوران بارداری افسردگی داشتم و خورد و خوراکم اصلا خوب نبود چون اشتهای خوردن نداشتم دوماه آخرم استراحت مطلق بودم ولی خب سه ماهه آخر دیگه به زور بهم‌ غذا خوروندن به خاطر بچه ها کباب زیاااااد میخوردم