2777
2789
عنوان

باردارم تو ده روز یک کیلو چاق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رژیم گرفتم از دکتر طبق رژیم اون پیش میرم مثلا روزی ۴ تا میوه داره ناهار ۱۸ تا قاشق که من نهایت بت ...

بعد زایمان خیلی از وزنت میره من ده کیلو زیاد کردم بلافاصله بعد زایمان ۹ کیلو کم شد بچم دوماهشه

من سر بارداری اولم کم کاری تیرویید داشتم ۲۱کیلو اظافه کردم سر این بارداری خداروشکر دارم کمتر اظافه م ...

من بارداری اولم ۱۸ کیلو چاق شدم اما اونجا واقعا اشتهام زیاد بود خیلی غذا میخوردم الان غذا نمیخورم بازم چاق میشم 

قرص اکتی ناتال پلاس امگا ۳ میخورم با ففول وکلمنزیک اینا چاق میکنه

اینا بیخود چاق نمیکنن ک

اشتها رو زیاد میکنن ک طرف چاق میشه وگرنه ب تنهایی چاق نمیکنه

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

من بارداری اولم ۱۸ کیلو چاق شدم اما اونجا واقعا اشتهام زیاد بود خیلی غذا میخوردم الان غذا نمیخورم با ...

ب نظرم ب غذا خوردن نیس اخه منم سر پسرم خیلی کم غذا میخوردم دایم هم بالا میاوردم ولی بازم اونهمه وزن اظافه کردم 

نگران نباش بعد زایمان کم میکنی

من بارداری اولم ۱۸ کیلو چاق شدم اما اونجا واقعا اشتهام زیاد بود خیلی غذا میخوردم الان غذا نمیخورم با ...

چیزهایی بخور ک بچه وزن بگیره نه خودت

مثلا‌ کباب، کره بادام زمینی، سینه مرغ، ماهی سالمون، نان سبوس دار، میوه خشک، تخم‌مرغ، اوتمیل، بادام

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ب نظرم ب غذا خوردن نیس اخه منم سر پسرم خیلی کم غذا میخوردم دایم هم بالا میاوردم ولی بازم اونهمه وزن ...

اره من کلا استعداد چاقی دارم قبل بارداری هم زود چاق میشدم کلا ارث چاقی داریم 

بابا نی نی داره رشد میکنه قربونش بشه خاله بعد از اینکه از آب و گل د. اومد نی نی باهاش برو پیاده روی

چقدر مهربونی تو

خیلی حس خوب گرفتم ازت

همیشه سبز باشی  

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️