bbbbmkjh مدیر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14960 عنوان باردارم تو ده روز یک کیلو چاق شدم | مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 56 پست 😭😭😭😭 ۲۱ هفتم اینجوری پیش برم ۲۰ کیلو دیگه چاق میشم تاهمینجاشم زیادی اضافه کردم ۵۶ بودم شدم ۶۵ 😭😭😭 چیکار کنم قند وشیرینی نمیخورم اصلا نون وبرنجم کم میخورم بیشتر میوه آجیل خرما و شیر میخورم همینم نخورم بچه چجوری رشد کنه اخه 1404/02/03 | 16:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
99poni عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 16601 من سر بارداری اولم کم کاری تیرویید داشتم ۲۱کیلو اظافه کردم سر این بارداری خداروشکر دارم کمتر اظافه میکنم
bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14960 وا😐 چ بدهمون ابپز کن پروتئین و سرخ کردنی اینا نخور قرص اکتی ناتال پلاس امگا ۳ میخورم با ففول وکلمنزیک اینا چاق میکنه
کنجدی۹۵۰۳ عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 3227 من رژیم گرفتم از دکتر طبق رژیم اون پیش میرم مثلا روزی ۴ تا میوه داره ناهار ۱۸ تا قاشق که من نهایت بت ... بعد زایمان خیلی از وزنت میره من ده کیلو زیاد کردم بلافاصله بعد زایمان ۹ کیلو کم شد بچم دوماهشه
bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14960 من سر بارداری اولم کم کاری تیرویید داشتم ۲۱کیلو اظافه کردم سر این بارداری خداروشکر دارم کمتر اظافه م ... من بارداری اولم ۱۸ کیلو چاق شدم اما اونجا واقعا اشتهام زیاد بود خیلی غذا میخوردم الان غذا نمیخورم بازم چاق میشم
فرفری_جونم عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 8767 قرص اکتی ناتال پلاس امگا ۳ میخورم با ففول وکلمنزیک اینا چاق میکنه اینا بیخود چاق نمیکنن کاشتها رو زیاد میکنن ک طرف چاق میشه وگرنه ب تنهایی چاق نمیکنه چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری
bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14960 بعد زایمان خیلی از وزنت میره من ده کیلو زیاد کردم بلافاصله بعد زایمان ۹ کیلو کم شد بچم دوماهشه میخام همون رژیمم کم کنم مثلا نهایت روزی دومیوه بخورم 😔
bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14960 اینا بیخود چاق نمیکنن کاشتها رو زیاد میکنن ک طرف چاق میشه وگرنه ب تنهایی چاق نمیکنه اخه فرقی رو اشتهام نمیبینم . من استراحت مطلقم هستم دوهفتس
کنجدی۹۵۰۳ عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 3227 میخام همون رژیمم کم کنم مثلا نهایت روزی دومیوه بخورم 😔 به خودت زیاد سخت نگیر بچه باید رشد کنه متاسفانه بچه من خیلی کوچولو بود کاش چاق میشدم ولی بچم بزرگتر بود
99poni عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 16601 من بارداری اولم ۱۸ کیلو چاق شدم اما اونجا واقعا اشتهام زیاد بود خیلی غذا میخوردم الان غذا نمیخورم با ... ب نظرم ب غذا خوردن نیس اخه منم سر پسرم خیلی کم غذا میخوردم دایم هم بالا میاوردم ولی بازم اونهمه وزن اظافه کردم نگران نباش بعد زایمان کم میکنی
toranjbano عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 35156 من بارداری اولم ۱۸ کیلو چاق شدم اما اونجا واقعا اشتهام زیاد بود خیلی غذا میخوردم الان غذا نمیخورم با ... چیزهایی بخور ک بچه وزن بگیره نه خودتمثلا کباب، کره بادام زمینی، سینه مرغ، ماهی سالمون، نان سبوس دار، میوه خشک، تخممرغ، اوتمیل، بادام منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14960 به خودت زیاد سخت نگیر بچه باید رشد کنه متاسفانه بچه من خیلی کوچولو بود کاش چاق میشدم ولی بچم بزرگتر ... اره من حاملگی قبلیم بچم دو کیلو بود خیلی بد بود
bbbbmkjh مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 14960 ب نظرم ب غذا خوردن نیس اخه منم سر پسرم خیلی کم غذا میخوردم دایم هم بالا میاوردم ولی بازم اونهمه وزن ... اره من کلا استعداد چاقی دارم قبل بارداری هم زود چاق میشدم کلا ارث چاقی داریم
کنجدی۹۵۰۳ عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 3227 اره من حاملگی قبلیم بچم دو کیلو بود خیلی بد بود بچه من ۲۳۰۰ بود .ان شاالله این یکی تپلی و لپ گلی میشه وزنتم میاد پایین بعدش کلی شب بیداری و شیردهی داری
رقص__پروانه عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 17355 بابا نی نی داره رشد میکنه قربونش بشه خاله بعد از اینکه از آب و گل د. اومد نی نی باهاش برو پیاده روی چقدر مهربونی توخیلی حس خوب گرفتم ازتهمیشه سبز باشی چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟ به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️