2777
2789
عنوان

شوهر بی چشم و رو

| مشاهده متن کامل بحث + 2242 بازدید | 79 پست

خدا کنه اینطور مردا همیشه مجرد بمونن. زن میگیرن چند نفر دیگه رو بدبخت میکنن

سر صبحی اعصابم خورد شد 

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

بچم یه ماهشه و اگه بیفته دست مادرشوعرم میمیره چون اون نه علاقه ایی داره بهش و نه میخواد که زنده بمون ...

عزیزم مهریتو اجرا بزار و بابت ندادن خوراک و پوشاک شکایت کن میدونم شاید برات سخت باشه ولی بزار چندنفرم از آشناها و فامیلاشون بشنون آبروشون بره. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مادرنیس چون یه بارم گفت ایشالا پسرام بمیرن من فقط دخترمو میخوام اره سلطان بچه ننه هاس کثافت

یا خدا شوهرت میدونه که مامان جونش این حرف را زده هرچند مشخصه شوهرت مسخ خواسته های مامانشه🤐

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
نمیدونم چون من حرف حق میزدم و جواب نداشت اونا کشید وسط که حرفی داشته باشه برای زدن

بخدا قسم جای شما بودم تلفن میزدم به شوهر خاهرش آبرو براشون نمیزاشتم کلیم نفرین میکردم 

ب مامانمم میگفتم اجازه نداره یه هل پوک بیاره تو خونم 

این مرد همون بهتر ک بزنی پس کله ش بره پادوی مادرخاهرش شه

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
خانوم سیاست یاد بگیر زرنگی از اون مادر شوهر خاهر سوهر یاد بگیر

فقط بلده سادگی کنه آخرش هم بگه هیی این ک نشد زندگی 

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
من تازه یاد گرفتم از کسایی ک بدتون میاد ک احتمالا با سیاستن بلدن چی رو کجا بگن چیکار کنن ی چیزایی یا ...

خیلی هم عالی امیدوارم منم کم کم یاد بگیرم.

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

قضیه سیسمونی بنظرم باید برچیده بشه همون اول باید به خانواده پسر بگی بچه دار شدی لباس و وسایل شو خودت تهیه کن بعضیا فکر پولن حتی به ناحق ومیگن این رسمو داریم اون رسمو نداریم مبادا یه کمی بهشون سخت بگذره

نمیدونم چون من حرف حق میزدم و جواب نداشت اونا کشید وسط که حرفی داشته باشه برای زدن

تقصیر خودته که نشستی نگاه میکنی بره واسه خواهرش وسیله بخره 

بخدا من بودم خودشو خواهر و مادرشو باهم آتیش میزدم فکر نکنی خیلی آدم پر رویی هستما نه

ولی پای حقم هستم و نمیذارم کسی حق خودمو بچه هامو بخوره 

بدبخته شوهرت محتاج به کوچولو توجه هست 

گدایی محبت رو می‌کنه که یا بدست نیاورده یا وقتی بدست آورده که چیزی در قبالش داده

در اصل داره باج میده تا خانوادش دوسش داشته باشن

اینطور آدما محبت طلبن خودشو فدا می‌کنن تا فرد مورد نظر یکم دوستشون داشته باشه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.