2777
2789
عنوان

شوهر بی چشم و رو

| مشاهده متن کامل بحث + 2242 بازدید | 79 پست
وقتی مادرشوهرت حرف زد بگو وقتی پولمون می‌ره برا گوشت و برنج خواهر شوهر شما هم مجبور می‌شوید یک دهم ا ...

منت میزاره از اخرم هر چی داده بهمون جم میکنه از شوهرم میگیرع که اره من قرض دادم بهتون هیی 

حالم از همشون بهم میخوره 

من بودم خیلی ریلکس بودم نه وعوایی نه چیزی تا اخر ماه با اون همه قرض و قوله خودش میدونه و خودش. والا باید یبار تجربه بشه براش

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به شوهرم گفتم این شلوارمیرسه به خواهرت از من گفتن اما اون میگه مادرمه زحمتم کشیده حالا یه شلوار ا ...

بگو فقط؟ی شلوار نیس 

گوشت و برنج و کلی خوراکی ک میتونی با پولش طلا بخری برای مبادا 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
اره فقط طلا و جواهر میخره هییی

پس یه کاری کن

اصلا از خرجات نزن.چرا تو شلوار نمیخری تا مادرشوهرت بخره؟

شوهرت که اینجوری حالیش نیست.پس توام از خرجات نزن

هرجی لازم داری بگو میخوام

انقدر خرج بنداز رو دستش تا بفهمه پولاش روخرج اینو اون نکنه

عزیزم بچه رو ببر بده به شوهرت یا مادرش بگو همه حقوق همسرمو خرج دخترت کردی پولی برا این بچه نیس پس ل ...

بچم یه ماهشه و اگه بیفته دست مادرشوعرم میمیره چون اون نه علاقه ایی داره بهش و نه میخواد که زنده بمونه جلو چشم خودم بچه را یه جور بغل کرده که گردنش بکنع 

من به شوهرم گفتم این شلوارمیرسه به خواهرت از من گفتن اما اون میگه مادرمه زحمتم کشیده حالا یه شلوار ا ...

مادری که این طوری داره به زندگیه بچش ضربه میزنه مادر نیست...

انگار شوهرتم خودش کرم داره اسی خدا کمکت کنه شوهرت بچه ننه اس

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
پس یه کاری کناصلا از خرجات نزن.چرا تو شلوار نمیخری تا مادرشوهرت بخره؟شوهرت که اینجوری حالیش نیست.پس ...

پولی نمیمونه که من خرج کنم 

ماه دیگه ام حتما نوبت مرغ و ماهی یخچال خواهرشه شایدم گوشتش تموم شده و شوهرم باید یه گوسفند بخره براشون 

شابدم مادرشوهرم هوس طلا بکنع کع شوهرم باید بخرع براش هییی 

اسی طرف حساب شماشوهرته اون باید به مادرش بگه ندارم منم مثل شمابودشرایطم مادرشوهرم وپدرشوهرم کاری کردن شوهرم منوطلاق دادبعدماشین اشواززیرپاش دراوردن فروختن باپولش رفتن مکه وحاجی شدن الان هشت سال ماهی سه تومن بهشون کمک میکنه باورت میشه ماهنوزمستاجریم 

گاهی انسانم آرزوست
اون بیچارع هیچی نمیدونه اخع مادرشوهرم که نمیگه ما خریدیم میگه خودم خریدم

خوب اگه آدم خوبیه برو باهاش حرف بزن ، بگو فلانی من دوست دارم ولی واقعا تو نون شبمون موندیم ، داداشت پول شیر بچم رو میاره برات برنج و گوشت میخره . شاید اون جلوی داداشش رو گرفت 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
مادری که این طوری داره به زندگیه بچش ضربه میزنه مادر نیست...انگار شوهرتم خودش کرم داره اسی خدا کمکت ...

اره مادرنیس چون  یه بارم گفت  ایشالا پسرام بمیرن من فقط دخترمو میخوام 

اره سلطان بچه ننه هاس کثافت 

پولی نمیمونه که من خرج کنم ماه دیگه ام حتما نوبت مرغ و ماهی یخچال خواهرشه شایدم گوشتش تموم شده و شوه ...

خب بره قرض کنه

وقتی خودش دلش برا خودش نمیسوزه توام دلت نسوزه

به شما چه که گوسفند بخرید برا اون

نه خواهر شوهرم ادم خوبی نیس شوهرش گفتم من

خوب پس میمونه همون راه قبلی ، حواست بهش باشه همون روزی که حقوق گرفت ، اصلا نذار بیاد خونه ، سریع دستش رو بگیر ببرش بازار به اندازه خورد و خوراک و پوشک و شیر و هرچی احتیاجه برای یه ماه بخر 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم