2777
2789
عنوان

شوهر بی چشم و رو

| مشاهده متن کامل بحث + 2242 بازدید | 79 پست
نمیتونم درک کنم اگ خواهرشوهرت میلیاردر باشه چرا از داداشش گوشت و برنج میگیره؟حالا میگی مادرش هم کلی ...

مادرشم همه چی داده به دخترش 

مادرشوعرمم قصد کندن از ما را داره 

مثلا  ما رفته بودیم بازار اما مجبورمون کرد براش شلوار خونه ایی بگیرم 

فرداش دخترش اومد اونجا شلوار داد بهش 

من دوتا سکه پارسیان ۷۰سوتی داشتم برای عید برای خودمون هیچی نخریدیم اما مادرشوهرم گفت برای من شلوار بخرین شوهرم پول نداشت این سکه ها را فروخت و برای مامانش شلوار خرید 

مامانشم فرداش شلوار داد به دخترش 

کلا  مادرش میگه همه چی ما فدای دخترش بشه 

حتی خونه ما را میخواد بفروشه یه دو طبقه بخره یه طبقه بده دخترش یا تابستون ها بیاد اونجا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بچه رو ببر بده به شوهرت یا  مادرش بگو همه حقوق همسرمو خرج دخترت کردی پولی برا این بچه نیس پس لطفا ابنم خودت نگه دار .. بنده تحمل تو و پسرتو ندارم این نوه تون نگهداریش با خودتون.. میدونم سخته ولی تحمل کن تنها راهیه که بفهمن استانه تحملتو رد کردن یا ادم بشن با جداشی راحت شی

مادرشوهر خواهرشوهر رو بشور پهن کن توافتاب اعصابم خوردشدببخشید نه با دعوا ولی جلوشون روبگیر اگ ...

دعوا اثر نداره دیشب کلی حرف زدم تهش شد فحش به پدر و مادر من اخه اونا چه گناه کردن با دست خالی سیمونی دادن ، طلا دادن  اما تهشم شوهرم فحش کش میکنه

مادرشم همه چی داده به دخترش مادرشوعرمم قصد کندن از ما را داره مثلا ما رفته بودیم بازار اما مجبورمون ...

وای خدا این را میگی اعصاب من میریزه به هم چقدر آخه تو ساده ای دختر که اینقدر راحت ازت سو استفاده میکنند...

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️
من کاری به هیجی ندارمولی شوهر خواهرشوهرت چرا بهش بر نمیخوره بگه چرا برای من گوشت و برنج میخری؟🙄

اون بیچارع هیچی نمیدونه اخع مادرشوهرم که نمیگه ما خریدیم میگه خودم خریدم 

مادرشم همه چی داده به دخترش مادرشوعرمم قصد کندن از ما را داره مثلا ما رفته بودیم بازار اما مجبورمون ...

پس معلوم شد خواهرشوهرت چرا میلیاردره 

والا خرج خونشو شما میدید پولاش میمونه میلیاردر میشه دیگه

وای خدا این را میگی اعصاب من میریزه به هم چقدر آخه تو ساده ای دختر که اینقدر راحت ازت سو استفاده میک ...

من به شوهرم گفتم این شلوارمیرسه به خواهرت از من گفتن اما اون میگه مادرمه زحمتم کشیده حالا یه شلوار از ما میخواد هیی