2777
2789
عنوان

بچه ها تاپیک ناظم قفل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 50 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش مامانت با وجودی که مخالف افکارته اجازه نمیداد به حریمت تجاوزبشه وتوهین

معلم بی شعوردخترمن برای بچه ها ماژیک پرتاب میکرد ومیگفت بی شعورا و ضعیفا و تنبلا رفتم مستقیم بهش گفتم یه لطفی کنید به بچه ها نگید ضعیفا گفت من گفتم؟گفتم آره چیزی که خودشون میگن اینه گفت من همینم نمیتونی تغیرم بدی گفتم بله تغیرنمیتونم بدم ونمیخوام فقط به هرکی میگی به دخترمن دیگه نگو ضعیف هرسال خیلی خوبه روانی خیرسرش معلم دبستانه

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
کاش مامانت با وجودی که مخالف افکارته اجازه نمیداد به حریمت تجاوزبشه وتوهینمعلم بی شعوردخترمن برای بچ ...

دقیقا مادرا باید یه جا جلوشون وایسن 

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

کاش مامانت با وجودی که مخالف افکارته اجازه نمیداد به حریمت تجاوزبشه وتوهینمعلم بی شعوردخترمن برای بچ ...

به مدیرشون بگو برو اموزش پرورش غلط میکنع میگه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
صددرصد ک کار مامانت و ناظمت اشتباه بوده اما داری میگی با ذوق توی ۱۷سالگی موهامو صورتی کردم!!خب شما ی ...

اشتباه ایشون به خاطر سن حساسشونه اشتباه ناظم ومادرشون با ایشون قابل مقایسه نیس

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار