2777
2789
عنوان

بچه ها تاپیک ناظم قفل شد

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 50 پست
اشتباه ایشون به خاطر سن حساسشونه اشتباه ناظم ومادرشون با ایشون قابل مقایسه نیس

دقیقا من فقط ۱۷ سالم بود و اون تایم مامانم گفت باشه ولی پشتم واینستاد و اون تایم خب این مسئله انگار طلا داده بودن به ادم انقدر ذوق میکرد 

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهس با همون پسر های ۲۸ ساله با موتور بره دور دور

اگه هنوز ناظمه برو تو مدرسه اش به مدیر بگو بگو محله مارو خراب کرده البته اگه مطمئنی داداشش یا فامیلش نیسن

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
به مدیرشون بگو برو اموزش پرورش غلط میکنع میگه

چن بار رفتم بهش تذکر دادن دیگه نمیگه ولی بی شعور ایقد به بچه ها استرس درس میده که بچه کلاس پنجمی هر بار که امتحان داره باید چندین کاربرگ اضافه چاپ کنیم حل کنن تا بتونن ازپس امتحانای خانم بربیان همه بچه ها ومامانای حتی نمره اول کلاس ازدستش آسی هستن ولی عرضه ندارن متاسفانه 

من خودم باز میرم قاطع برخورد میکنم اینبار

چرا بچه دبستانی باید ازمعلم نفرت داشته باشه؟

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
اگه هنوز ناظمه برو تو مدرسه اش به مدیر بگو بگو محله مارو خراب کرده البته اگه مطمئنی داداشش یا فامیلش ...

متاسفانه پارسال بازنشسته شده فکر کنم چون یک سالی هست نرفته ازونور چهل سالشه سنش کمه 

چن بار رفتم بهش تذکر دادن دیگه نمیگه ولی بی شعور ایقد به بچه ها استرس درس میده که بچه کلاس پنجمی هر ...

ولی دقیقا متنفرم از معلم های سخت گیر 

نمیتونی مدرسشو عوض کنی :)؟ 

به نظرم اگر خیلی دلت ازش پره همون شیشه شکستن بهترین کارهیه روز هم تو کوچه تف کن تو صورتش هرچی تو دلت ...

اره به احتمال زیاد شیشه هاشون بشکنم و یکی رو بفرستم ابروش ببره هر شب خراب خانوم با یه پسر میره دور دور انگار نه انگار که چهل سالشه خانوم 😐 با پسر های جوون میگرده 

ولی دقیقا متنفرم از معلم های سخت گیر نمیتونی مدرسشو عوض کنی :)؟

نزدیکه مدرسه بهمون شرایطش سخته برام این یه دونه معلم گنده متاسفانه دیرفهمیدم ولی مجبوربشم مدرسش رو عوض میکنم

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
نزدیکه مدرسه بهمون شرایطش سخته برام این یه دونه معلم گنده متاسفانه دیرفهمیدم ولی مجبوربشم مدرسش رو ع ...

اره ارزش نداره روان بچه تو ابن سن بهم بریزه یا کلاس عوض کن یا مدرسه :) 

نه منظورم خونه ت ی م ی........۱۱۰

وای دهنت سرویس 🤣😍

پیشنهاد خوبیه، انجام دادم تاپیک میزنم تگت میکنم 🤣