2777
2789
عنوان

ویدیو ق ت ل فاطمه سلطانی رو دیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 65 پست
از بی تفاوتیشون خیلی سوختم.. میدونی توی یه مکان عمومی قتل انجام گرفت یعنی یه آدم چقدر پست میتونه باش ...

بخدا سوال ماهم هست عجیب بود یکی نیومده بزنه تو سرش شوهرم و برادرم میگفتن تو شرکت همه میگفتن خدا کنه اعدامش کنن، همکارشونه ولی دختره بیگناه بوده

وطن یعنی گذشته حال فردا، تمام سهم یک ملت ز دنیا، وطن یعنی چه آباد و چه ویران، وطن یعنی همین جا یعنی ایران، وطن تنها میراثی است که هرگز نمیتوان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت، اینجا ایران است؛ جایی که در آن تاریخ زنده است و هر گوشه اش گواهی بر گذشته های بزرگ و پر از افتخار دارد🌟⭐

خودم به تنهایی نمی‌رفتم گفتم که چندین نفر رد شدن میتونستن وایسن و همه مرد رو هول بدن.. چوبی قفل فرمو ...

مردامونم بی عرضه شدن بخدا شهامت ما زنها بیشتره

چندتا زن بود میرفتن جلو اون زنه تنها بود نتونست ماری کنه

وطن یعنی گذشته حال فردا، تمام سهم یک ملت ز دنیا، وطن یعنی چه آباد و چه ویران، وطن یعنی همین جا یعنی ایران، وطن تنها میراثی است که هرگز نمیتوان آن را خرج کرد، هدیه داد و یا فروخت، اینجا ایران است؛ جایی که در آن تاریخ زنده است و هر گوشه اش گواهی بر گذشته های بزرگ و پر از افتخار دارد🌟⭐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نگفتم بگیرن بزنن تو مغز و ملاجش گفتم این همه عابری که رد شدن جمع میشدن میگرفتنش..تو خودت وجدانت د ...

شوهرم و برادرم گفتن پسرش گفته قانون که کاری نمیکنه نه حبس ابد میده نه اعدام میکنه پاشو بزاره بیرون تو خیابون همونجوری که خواهرمو کشته میکشمش ۱۸تا ضربه چاقو میزنم حالا آزادش کنین

قلبم درد گرفتخدا اینارو از زمین محو کنخدا کجاییببین اینارو وای چ ظالمی بوده حروم زاده سگ پدراونو بدن ...

ما ۴روزه حالمون همینجوریه حالا شوهرم دختره طفل معصوم رو دیده بوده با مادرش قبلا اومده بودن تعاونی شرکتشون خرید باباش تو شرکت کار میکرده قسطی خرید میکردن کارمندا

شوهرم و برادرم گفتن پسرش گفته قانون که کاری نمیکنه نه حبس ابد میده نه اعدام میکنه پاشو بزاره بیرون ت ...

خدای من درک غم مادر و برادرش توی مغزم نمیگنجه:)