2777
2789
من صبحانه بیشتر زرده تخم مرغ میدادم البته ۷ماهگی برای بچه شما زوده صبحانه حریره بادام،فرنی نشاسته، ظ ...

تو خیلی از غذاهاش میتونی شیرخشک مخصوص الرژی اضافه کنی برای وزن دهی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چون دخترم رفلاکس داشت از آخرای ۴ شروع کردم 

به دستور دکترش 

فرنی رقیق و هویج پوره و اینا 

البته در حد دوسه قاشق کوچولو که کم‌کم معده عادت کنه

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

من چون دخترم رفلاکس داشت از آخرای ۴ شروع کردم به دستور دکترش فرنی رقیق و هویج پوره و اینا البته در ح ...

جو دو سر پرک هم میدادی بهش؟ میشه بگی روزی چند بار و چه جوری میدادی؟ سوپ هم میدادی؟ 

من الان پوره ی سیب، سوپ، و شیر بادام بهش میدم 

میخوام جوی دوسر پرک هم بدم بهش 

من چون دخترم رفلاکس داشت از آخرای ۴ شروع کردم به دستور دکترش فرنی رقیق و هویج پوره و اینا البته در ح ...

دکتر دختر من گفت حلیم شل با پلوی میکس شده ورقیق شده با ابجوشت هم بده ولی من نمیدم گذاشتم هفت ماه بشه

چه چیزایی میدادید؟ دکتر دخترم گفت ازچهار ماهگی شروع کنم ولی من ده روز شروع کردم گفت با سبزیجات شروع ...

سلام وقت بخیر دوست عزیز شرمنده که تو این تاپیک بهتون پیام دادم تویکی از تاپیک ها که مربوط به ای وی اف بود نوشته بودین مربای زنجبیل خوردم و چیزای دیگه خوب بوده.خواستم بپرسم خودتون درست کردین یاهمین  سوپرمارکتی ها؟بیزحمت راهنماییم کنید من دکتر بهم گفته باید ای وی اف کنی استرس بدی گرفتم هیچی هم بلد نیستم 😐

سلام وقت بخیر دوست عزیز شرمنده که تو این تاپیک بهتون پیام دادم تویکی از تاپیک ها که مربوط به ای وی ا ...

سلام عزیزم من تازه انلاین شدم پیامتون رو الان دیدم 

من خودم درست کردم مشکلتون چیه؟

سلام عزیزم من تازه انلاین شدم پیامتون رو الان دیدم من خودم درست کردم مشکلتون چیه؟

عزیزم علایم بچتون چی بود آلرژی و رفلاکس؟؟

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

اره عزیزم بی قراری شدید و مدفوع خلطی و نفخ و ورم شکم بهاطر آلرژی به پروتیین گاوی رفلاکسش هم که دکتر ...

نوزاد سه ماه دارم بشدت بی قراره 

مدفوعشم ابکیه همه این علایما دارع 

وزن نوزاد شما چنده 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘