2777
2789
درسته میگن همه چی بده ا ن از سن شش ماهگیه نه جهار ماه. و اینکه هر ماده غذایی باید با تست بدی نه اینک ...

اره بهم گفته هر سه روز یه چیز جدید بده 

الان میخوام جو دو سر پرک بدم نمیدونم زوده براش یا نه پنج ماه چند روزش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بهم گفته هر سه روز یه چیز جدید بده الان میخوام جو دو سر پرک بدم نمیدونم زوده براش یا نه پنج ماه ...

اول باید سبزیحات تست کنی بعد برنج بعد ی پایه پروتیینی که فقط فعلا عصاره اش بدی بعدا میتونی جو دوسر هم تست کنی. 

همتای مامانم بودم❤

من میخوام جو دوسر پرک و شیر بادوم با یه کم سیب بهش بدم میگن برای وزن گیری عالی به نظرتون زوده یا بد ...

الان چندماهشه ؟

کلا غذای نوزاد باید مرحله به مرحله جلوبری تا معدش عادت کنه وهضم کنه 

اول باید سبزیحات تست کنی بعد برنج بعد ی پایه پروتیینی که فقط فعلا عصاره اش بدی بعدا میتونی جو دوسر ه ...

الان سیب زمینی و هویج و کدو رو دادم بهش با اب ماهیچه 

ولی تکراری شده براش عوق میزنه 

میخوام جوی دو سر پرک بهش بدم 

نمیدونم اصلا غذا دادن به نوزاد چه جوری روزی چند باره 

صبحونه چی بدم ناهار چی بدم سردرگمم

الان سیب زمینی و هویج و کدو رو دادم بهش با اب ماهیچه ولی تکراری شده براش عوق میزنه میخوام جوی دو سر ...

عوق میزنه حتما رفلاکسش زیاد شده یا سنگینه براش. راستش من تا شش ماهگی غذا ندادم بعدم همینطوری گفتم همه چی تست کردم دیگه

همتای مامانم بودم❤

عوق میزنه حتما رفلاکسش زیاد شده یا سنگینه براش. راستش من تا شش ماهگی غذا ندادم بعدم همینطوری گفتم هم ...

نمیدونم چی بگم دکتر اصرار داره باید بهش بدم چون وزنش کمه خودمم میترسم بدم بعدا معده درد نگیره

الان سیب زمینی و هویج و کدو رو دادم بهش با اب ماهیچه ولی تکراری شده براش عوق میزنه میخوام جوی دو سر ...

من صبحانه بیشتر زرده تخم مرغ میدادم البته ۷ماهگی برای بچه شما زوده 

صبحانه حریره بادام،فرنی نشاسته، ظهر سوپ بده شبم پوره سبزیجات 

سوپاشو هر چندروز موادشو تغییر بده تکراری نشه براش 

پوره سبزیجات مثلا کدو بزار آب پز شه بعد با یه کم کره اگه الرژی داره کره گیاهی بگیر یه کوچولو بزار بپزه بعد شیر خشک مخصوصشو بریز شیرخشک خیلی وزن میده  

نمیدونم چی بگم دکتر اصرار داره باید بهش بدم چون وزنش کمه خودمم میترسم بدم بعدا معده درد نگیره

دکتر دختر منم گفت زود شروع کن بااینکه کمبود وزن نداشت ولی من گوش نکردم چون خیلی سنگینه براشون چون فقط شیر میخورن یواش یواش تغذیش باید سنگین شه 

ممنون عزیزم بعد الان من اولین بار اگه براش درست کن باید یه قاشق بدم هی بیشترش کن یا میتونم چندتا قاش ...

ببین ملاک بیشتر اشتهای بچه هست بعدم روز اول مثلا ۳تا قاشق چای خوری میدی  روزای بعدهی اضاف میکنی باید آروم آروم اضاف کنی تا اذیت نشه 

دختر من خیلی وقتا یه مدل سوپ میخورد تکراری نمیشد براش اصلا احتمالا برای بچه شما سنگینه

2790
2778
2791
2779
2792